5 πράγματα που πρέπει να θυμηθείς μετά τον χωρισμό - AllYou.gr

Search

5 πράγματα που πρέπει να θυμηθείς μετά τον χωρισμό

Είπατε "τέλος". Εσύ, τι πρέπει να πεις στον εαυτό σου;

19 Νοεμβρίου 2017
Συντάκτης : Allyou Team

Και να που χωρίσατε. Και να που περνάς αυτή την επώδυνη διαδικασία. Και θέλεις να ξεχάσεις, αλλά πριν το κάνεις... θυμήσου. Θυμήσου τα παρακάτω πράγματα, γιατί έχουν σημασία.

1. Δεν ήσουν εσύ το πρόβλημα
Ό,τι κι αν έκανες, μη βάζεις αυτή τη ταμπέλα στον εαυτό σου. 

2. Μπορείς να ελέγξεις την κατάσταση 
Χωρισμός δε θα πει καναπές, κλάμα και τέλος. Είναι μια ευκαιρία να βάλεις τον εαυτό σου σε νέες... περιπέτειες που θα δώσουν τροφή στην ψυχή και το σώμα σου. Βρες χόμπι, κάνε πρόγραμμα. Για σένα. 

3. Έχεις την επιλογή
Νιώσε ευγνώμων που είσαι καλά, που έζησες όσα έζησες και προχώρα πιο δυνατή. Όταν νιώσεις έτοιμη, έχεις την επιλογή να βρεις κάποιον με τον οποίο θα έχεις μια πιο επιτυχημένη σχέση. 

4. Τώρα έχεις πολύ χρόνο για σένα
... και αυτό κακό δεν είναι. Λειτούργησε για σένα και με σένα. Εστίασε στον εαυτό σου. Προσπάθησε να ξεχάσεις και να δεις μπροστά. 

5. Δεν πειράζει να νιώθεις πολλά διαφορετικά πράγματα
Τη μια μέρα μπορεί να λες ότι ήταν ο άντρας της ζωής σου και την άλλη ευτυχώς που χωρίσατε. Δώσε χρόνο στον εαυτό σου, ζήσε αυτή την περίοδο. Δεν είναι κακό να στεναχωριέσαι, να πονάς, να κλείνεσαι. Το όριο σου, όμως, να είναι ότι το διάστημα που έχεις τις μαύρες σου δεν είναι τέτοιο που ουσιαστικά σου στερεί το να ζήσεις.

*Με πληροφορίες από το ΕlitedailyΑκολούθησε το allyou στο Instagram!