Οι άντρες είναι πιο "αγκαλίτσες" από τις γυναίκες! - AllYou.gr

Search

Οι άντρες είναι πιο "αγκαλίτσες" από τις γυναίκες!

Τέλος στον αστικό μύθο του... μπρουτάλ. 

20 Οκτωβρίου 2014

Η κοινή αντίληψη θέλει τους άντρες να απολαμβάνουν το σεξ και τις γυναίκες να αποζητούν περισσότερο την αγκαλιά. Έρευνα έρχεται να καταρρίψει αυτόν τον "αστικό" μύθο! 

Ειδικοί από το Ινστιτούτο Kinsey του Πανεπιστημίου Indiana υποστηρίζουν ότι οι αγκαλιές και το φιλί είναι πιο σημαντικά στους άνδρες από ότι στις γυναίκες.

Τα αποτελέσματα με βάση την επιστημονική έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε πέντε χώρες και με πάνω από 1.000 ζευγάρια δείχνει ότι οι άνδρες που συμφώνησαν ότι η τακτική αγκαλιά ήταν ένα μέρος της σχέσης τους, ήταν κατά μέσο όρο 3 φορές πιο ευτυχισμένοι από εκείνους όπου η αγκαλιά ήταν απούσα.

Οι άνθρωποι που συμμετείχαν στην έρευνα στις πέντε χώρες - ΗΠΑ, Γερμανία, Ισπανία, Βραζιλία και η Ιαπωνία - ήταν μεταξύ 40 και 70 ετών. Τα ζευγάρια έπρεπε να ζουν μαζί για τουλάχιστον ένα χρόνο, προκειμένου να λάβουν μέρος στην έρευνα, αλλά ο μέσος χρόνος μαζί ήταν τα 25 έτη, γεγονός που υποδηλώνει ότι τα αποτελέσματα της έρευνας μπορεί να ισχύουν περισσότερο για τις μακροχρόνιες σχέσεις και τους μεγαλύτερους σε ηλικία, από ότι στους νεότερους. 

Πηγή: http://www.psyhealth.gr/

Συντάκτης

Summer in the city

Summer makeup: Πώς να διατηρήσεις το μακιγιάζ σου άψογο το καλοκαίρι

Βάλε τέλος στα… γυαλιστερά και ιδρωμένα μακιγιάζ!

Βουτιές με στιλ! Αυτά είναι τα πιο hot μπικίνι της αγοράς

Φέτος, το καλοκαίρι θα είσαι η πιο stylish της παραλίας!

Beach Please! Πώς να ντυθείς για γάμο σε νησί και να είσαι glamorous

Σου αποκαλύπτουμε όλα τα μυστικά για να είσαι… chill but fabulous!