Χωρισμένοι κι οι δυο... - AllYou.gr

Search

Χωρισμένοι κι οι δυο...

Έχει μέλλον μια τέτοια σχέση;

10 Σεπτεμβρίου 2017
Συντάκτης : Αλεξάνδρα Παπαδάκη

Το έχεις ζήσει. Σου είπε, του είπες το αντίο και τώρα κλαις με μαύρο δάκρυ. Δεν θες να ξαναδείς ούτε αρσενική γάτα μπροστά σου.

Ξέρεις όμως τι λένε, ε; Ο έρωτας με έρωτα περνάει.

Τι συμβαίνει όμως όταν ούσα φρεσκοχωρισμένη και με το ρίμελ ακόμα να τρέχει στο μάγουλό σου γνωρίσεις άντρα νέο, ωραίο και ομοιοπαθούντα;
Τι πιθανότητες έχει μια σχέση ανάμεσα σε δύο μόλις χωρισμένους;

Δεν ξέρω, δύσκολο μου φαίνεται. Ακόμα να μην έχεις ξεπεράσει τον άλλον και να πέσεις με τα μούτρα σε μια νέα σχέση, όπου το έτερον ήμισυ είναι και αυτό ένα πληγωμένο κουτάβι.

Κι όμως στην Αμερική (οκ, πού αλλού;) κάνουν πάρτι πληγωμένων. Καλεσμένοι, χωρισμένοι, χωρισμένες με διάθεση να επανακάμψουν στο ερωτικό πεδίο.

Λογικά, θα έχουν κάποιο χορηγό με χαρτομάντηλα, γιατί μιλάμε για πολύ δάκρυ και πόνο. Και πολύ ποτό, φυσικά. Πάντα βοηθάει. Ε, ναι, και προφυλακτικά. Αυτό το τελευταίο δεν σου εγγυώμαι ότι θα σε βοηθήσει αλλά προσωρινά ίσως σε κάνει να νιώσεις καλύτερα. 

Εγώ πάντως σου προτείνω να αφήσεις τον χρόνο να κάνει τη δουλειά του, να πάρεις μια απόσταση από τη σχέση που μόλις έληξε, να σκεφτείς τα θέλω σου και μετά πήγαινε σε όσα πάρτυ θέλεις! 
 Ακολούθησε το allyou στο Instagram!