Skip to main content

ΣΧΕΣΕΙΣ

Μήπως η βαρεμάρα είναι το κλειδί για μια ευτυχισμένη ερωτική ζωή;

Ένας συγγραφέας μας βάζει σε σκέψεις σχετικά με τις σχέσεις ζωής.


Μαριέτα Χριστοπούλου

Πολλά "μυστικά" έχουμε ακούσει για όμορφες, μακροχρόνιες σχέσεις, αλλά αυτό... ούτε που το είχαμε φαναστεί ότι θα το ακούγαμε. Ο συγγραφέας του "The Subtle Art of Not Giving a F*ck" Μark Manson, υποστηρίζει πως ούτε λίγο ούτε πολύ, η βαρεμάρα είναι το ζητούμενο! Πολύ καλά διαβάζεις: η βαρεμάρα.

"Κατά κάποιο περίεργο τρόπο, νομίζω ότι πρέπει να βάλουμε περισσότερη βαρεμάρα στη ζωή μας, δηλαδή η βαρεμάρα πρέπει να θεωρείται ξανά φυσιολογική. Πρέπει να τη βλέπουμε σαν κάτι καλό και νομίζω ξεκάθαρα ότι είναι καλή για τις σχέσεις" αναφέρει σε βίντεο του στο Business Insider.

Ο Manson μας καλεί να σκεφτούμε τα ζευγάρια που καταφέρνουν να είναι μαζί πολλές δεκαετίες. Πιστεύει ότι κοιτώντας τις ζωές τους, δε θα βρούμε πράγματα τρομέρα όπως πχ πτήσεις με ιδιωτικά αεροπλάνα, μοναδικά ταξίδια, σούπερ ουάου στιγμιότυπα. Αντίθετα, αναφέρει ότι αυτό που κυριαρχεί είναι η βαρεμάρα. Και πιστεύει ότι εκεί είναι το μυστικό ενός ευτυχισμένου ζευγαριού: να μπορεί να περνά τόσα χρόνια μαζί, γύρω από το ίδιο καθιστικό, συζητώντας τα ίδια πράγματα, χωρίς δραματικές καταστάσεις.  Μωρέ λες;

Διαβάστε επίσης

ΣΧΕΣΕΙΣ

Παθητική Επιθετικότητα: ποιες είναι οι μακροπρόθεσμες συνέπειες

Η παθητική επιθετικότητα καταστρέφει τις σχέσεις, δείτε γιατί πρέπει να την αποφεύγετε

ΣΧΕΣΕΙΣ

Tι μας μαθαίνει η σχέση των Keanu Reeves και Alexandra Grant

Kάτι παραπάνω από ένα αντισυμβατικό matching γιατί  «η ομορφιά είναι αγάπη»

ΣΧΕΣΕΙΣ

Δέκα ενδείξεις ότι έχετε συμβιβαστεί σε μια σχέση που δεν σας ικανοποιεί πια

Πώς να καταλάβετε ότι ήρθε η ώρα να διεκδικείσετε κάτι παραπάνω

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.