Skip to main content

ΣΧΕΣΕΙΣ

Πώς να τον κατακτήσω;

Πώς να κατακτήσεις τον άντρα των ονείρων σου, κάνοντας focus στα επτά σημεία που προσέχει!



Ο μύθος για τον κλασικό άντρα που κυκλοφορεί έξω: με κριτήριο το sex, ψάχνει πάντοτε εφήμερες σχέσεις και ένα άγριο και σέξι θηλυκό που θα τον ικανοποιήσει. Είναι σίγουρα αλήθεια; Μήπως κάπου τον έχουμε παρεξηγήσει; 

Τι είναι αυτό που θέλει τελικά ένας άντρας;

Διαβάζοντας διάφορα άρθρα και συζητώντας με άντρες, είμαι στην ευχάριστη θέση να σου ανακοινώσω, ότι ναι, οι άντρες έχουν ψυχή και η παραπάνω άποψη δεν ταυτίζεται με τον πιο ουσιαστικό τους σκοπό. Και τι εννοώ...

Οι άντρες δεν περιορίζονται μόνο σε ένα τυπικό face control. Υπάρχουν ορισμένα πράγματα, σημεία θα έλεγα της γυναίκας και στοιχεία του χαρακτήρα της, που καθένας προσέχει. Είναι ίσως τα κριτήρια για να προχωρήσει μαζί σου σε σχέση και αν μάθεις, πώς να τα δουλέψεις, πιθανότατα να τον κρατήσεις δίπλα σου για πάντα. 

Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή...

1. Το χαμόγελο σου.. είναι αυτό που τρελαίνει το αντίθετο φύλο, γι αυτό μην του το στερήσεις. Δεν αρκεί να του χαμογελάσεις μόνο τη μέρα της γνωριμίας σας. Όταν ο άντρας έχει δίπλα του μια ευτυχισμένη γυναίκα, αισθάνεται ηθικά ικανοποιημένος, μιας και βγάζει εις πέρας την υποχρέωση του ως σωστός σύντροφος. 

2. Ο σεβασμός. Σκέψου το εξής: Πόσο ιερός είναι ο σεβασμός σε μια αντρική φιλία. Το ίδιο ισχύει και σε επίπεδο σχέσεων.

3. Οι άντρες απολαμβάνουν όταν τους κολακεύεις για κάθε τους επίτευγμα. Μην ξεχνάς λοιπόν να του λες και μια καλή κουβέντα, ακόμα κι όταν θα σου κάνει τη χάρη να πεταχτεί μέχρι το mini market της γειτονιάς. 

4. Το δικό τους « σε αγαπώ» είναι το «ευχαριστώ». Να τον εκτιμάς για κάθε του προσφορά. 

5. Δώσε του χρόνο να επεξεργαστεί την πληροφορία. Είναι μάλλον αλήθεια, πως το αντίθετο φύλο χρειάζεται περισσότερο χρόνο να σκεφτεί, γιατί απλά δεν μπορεί να πάρει εύκολα αποφάσεις στη στιγμή..

6. Laugh Out Loud, δηλαδή γέλα με όλη σου την ψυχή. Όταν εσύ ξεκαρδίζεσαι, αυτός αισθάνεται διπλή χαρά. Όπως συμβαίνει με τους γονείς και τα μικρά παιδιά.

7. Κάνε μια αλλαγή... ή έστω μια προσπάθεια μέρα με τη μέρα για να δείχνεις πιο όμορφη, πιο φρέσκια. Αρχικά, καν το για σένα κι έπειτα σκέψου, ότι έτσι του δείχνεις, πως νοιάζεσαι. Φυσικά δε σε θέλει Barbie doll 24 ώρες το 24 ωρο, όμως απολαμβάνει να σε βλέπει ανανεωμένη και λαμπερή. 

Διαβάστε επίσης

ΣΧΕΣΕΙΣ

Παθητική Επιθετικότητα: ποιες είναι οι μακροπρόθεσμες συνέπειες

Η παθητική επιθετικότητα καταστρέφει τις σχέσεις, δείτε γιατί πρέπει να την αποφεύγετε

ΣΧΕΣΕΙΣ

Tι μας μαθαίνει η σχέση των Keanu Reeves και Alexandra Grant

Kάτι παραπάνω από ένα αντισυμβατικό matching γιατί  «η ομορφιά είναι αγάπη»

ΣΧΕΣΕΙΣ

Δέκα ενδείξεις ότι έχετε συμβιβαστεί σε μια σχέση που δεν σας ικανοποιεί πια

Πώς να καταλάβετε ότι ήρθε η ώρα να διεκδικείσετε κάτι παραπάνω

Προτεινόμενα

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός

FASHION RADAR

Η Rihanna κλέβει τις εντυπώσεις με το statement look της σε oversized fit

Τι φόρεσε η αγαπημένη RiRi στην επίσημη παρουσίαση της Fenty x PUMA;