Ιανουάριος, ο μήνας του "χωρίζω" - AllYou.gr

Search

Ιανουάριος, ο μήνας του "χωρίζω"

Αν νιώθεις ότι έρχεται το τέλος στις αρχές του χρόνου, δεν είσαι η μόνη...

08 Ιανουαρίου 2018
Συντάκτης : Allyou Team

Τελείωσαν οι διακοπές, δεν περάσατε ωραία, και από τις πρώτες κιόλας μέρες του χρονου νιώθεις ότι δεν πάει άλλο. Μάλλον η σχέση σας θα ρίξει αυλαία. Και δε ξέρουμε αν έχεις δίκιο σε όλα αυτά, αλλά ξέρουμε ότι δεν είσαι η μόνη που τα περνάει ή τα σκέφτεται.

Τα στοιχεία που το αποδεικνύουν, έρχονται από τη Μεγάλη Βρετανία. Σύμφωνα, λοιπόν, με μια εταιρεία που ασχολείται με θέματα σχέσεων, ονόματι Relate, τον Ιανουάριο "σπάνε τα τηλέφωνα"... Αυτό το μήνα, δηλαδή, οι υπάλληλοι της δέχονται περισσότερα τηλέφωνα, καθώς μετά τις γιορτές τα προβλήματα σε ένα γάμο ή μια μακροχρόνια σχέση, είναι πιο έντονα.

Ο χωρισμός μετ τις γιορτές, είναι με λίγα λόγια κάτι συχνό. Μάλιστα, η 8η Ιανουαρίου θεωρείται... top, και έχει οριστεί ως "Ημέρα Διαζυγίου", διαβάζουμε στο Independent.

Το παρήγορο είναι ότι, σύμφωνα με τους ειδικούς, όσοι τελικά χωρίζουν μετά τις γιορτές, είχαν από πριν θέματα στη σχέση τους. Άρα, ας το δούμε θετικά: αν χωρίσεις, σημαίνει ότι κάνεις ποδαρικό στη νέα χρονιά, χωρίς σχέσεις που δε προχωράνε. Κοίτα μπροστά.

 Ακολούθησε το allyou στο Instagram!