5 καμπανάκια που χτυπάνε όταν η σχέση σου περνάει κρίση - AllYou.gr

Search

5 καμπανάκια που χτυπάνε όταν η σχέση σου περνάει κρίση

Δυο ξένοι στο ίδιο σπίτι.

14 Ιανουαρίου 2018
Συντάκτης : Αλεξάνδρα Παπαδάκη

Θυμάσαι πόσο ερευτευμένοι ήσασταν. Δεν ξεκολλούσε ο ένας από τον άλλον, τόσο που οι φίλοι σάς πείραζαν. Τραγούδια, ηλιοβασιλέματα, στιγμές.
Όλα αυτά τώρα σού φαίνονται μακρινό παρελθόν. Θολές εικόνες που νομίζεις πως δεν θα ξαναζήσεις ποτέ. Κάτι έχει σπάσει, κάτι έχει χαθεί. 
 
Αυτά είναι τα 5 καμπανάκια που χτυπάνε για να σου πουν ότι πρέπει κάτι να κάνεις, και γρήγορα: 

1. Δεν κάνετε σεξ. 
Ούτε συμβατικά, ούτε βαρετά. Απλά δεν μπορείς να θυμηθείς πότε ήταν η τελευταία φορά που το κάνατε. Και φυσικά όλο αυτό έχει φέρει νεύρα, και εκνευρισμό, και λύπη.

2. Δεν γελάτε πια.
Εσύ που έσκαγες στα γέλια με τα αστεία του, εκείνος που ζούσε για να σε βλέπει να γελάς. Τώρα, όταν είστε μόνοι σας, δεν περνάτε καλά.  

3. Δεν συζητάτε. 
Δεν μιλάμε για τις λίστες του σούπερ μάρκετ ή το ποιος θα πληρώσει το ρεύμα. Κουβέντα, μαζί, στον καναπέ. Συζητήσεις για το παρελθόν, για το παρόν αλλά κυρίως πλάνα για το μέλλον. 

4. Δεν έχετε τις δικές σας στιγμές. 
Όλα τα ζευγάρια υιοθετούν ορισμένες συνήθειες που δημιουργούν μεταξύ τους έναν κρυφό κώδικα. Μηνύματα που μόνοι οι δυο τους μπορούν να αποκρυπτογραφήσουν. Όλα αυτά τα έχει φθείρει ο χρόνος. 

5. Δεν βγαίνετε έξω.
Δεν είναι μόνο το οικονομικό που σας κλείνει μέσα στο σπίτι. Είναι και η διάθεση που πια δεν έχετε να βγείτε για έναν καφέ ή ένα ποτό, μόνο οι δυο σας. 

Και; Τι κάνεις; Παίρνεις αποφάσεις. Και κυρίως, το συζητάς με τον άλλον για να διαπιστώσεις τι σκέφτεται και εκείνος. Είναι η κρίσιμη στιγμή που πρέπει να συναντηθείτε στο Μαζί. 
 Ακολούθησε το allyou στο Instagram!