5 ατάκες που δεν θέλει να ακούει ένα νιόπαντρο ζευγάρι - AllYou.gr

Search

5 ατάκες που δεν θέλει να ακούει ένα νιόπαντρο ζευγάρι

Κλασικές, αγαπημένες που συνοδεύουν το «Να ζήσετε».

20 Ιανουαρίου 2018
Συντάκτης : Αλεξάνδρα Παπαδάκη

Από τη στιγμή που θα πεις το «Δέχομαι» στον αγαπημένο σου και πατώντας τα πρώτα σκαλιά της εκκλησίας, έσο έτοιμη να ακούσεις τα χίλια μύρια. Από το υπέροχο «Να ζήσετε!» μέχρι ό,τι μπορεί να κατεβάσει ο νους της μακρινής σου θείας. 
Σίγουρα όμως υπάρχουν οι κλασικές ατάκες που κανένας νιόπαντρος δεν θέλει να ακούσει:

1. Πώς πάει ο έγγαμος βίος;
Ειλικρινά, πιο άκυρη ερώτηση δεν έχω. Κυρίως τώρα πια που τα ζυεγάρια πρώτα συγκατοικούν και μετά παντρεύονται, ποια αλλαγή ακριβώς θα φέρει στη ζωή τους ο γάμος μέσα σε λίγες μέρες; Θα ήταν ωραίο όμως να γυρίσεις και να πεις: «Άστα, συνέχεια σεξ, έχω εξαντληθεί». Κατά προτίμηση όχι στην μακρινή θεία.

2. Παντρεύτηκες επιτέλους; ή Τόσο μικρή;
Πουθενά δεν τους πιάνεις. Παντρεύεσαι μικρή, είσαι παιδί ακόμα, βιάστηκες, πότε θα ζήσεις τη ζωή σου; Αργείς να παντρευτείς, είσαι μεγαλοκοπέλα, πότε θα γίνει μάνα; Καμία σωτηρία.

3. Ζήστε τώρα στα μέλια γιατί θα τελειώσει γρήγορα
Πόση κακία, ζήλεια, φθόνος όμως. Εννοείται ότι ο μήνας του μέλιτος δεν κρατάει πολύ. Αλλιώς θα τον λέγαμε έτος του μέλιτος ή αιώνας του μέλιτος. Λες και οι νιόπαντροι δεν έχουν δει άλλα ζευγάρια γύρω τους, εσένα περιμένουν να τους πεις τι γίνεται στην πορεία ενός γάμου.

4. Το σκεφτήκατε καλά; Γιατί τα διαζύγια έχουν αυξηθεί
Αυτή είναι μια καλή ερώτηση να στην κάνει π.χ. η μαμά σου όταν της ανακοινώσεις ότι θα παντρευτείς. Σίγουρα δεν είναι μια ευγενική ερώτηση να σου κάνουν άσχετοι αφού έχεις ήδη βάλει τη βέρα.

5. Βάλατε μπρος;
Ναι, και είμαστε έτοιμοι να σε πατήσουμε. Αυτό το «βάλατε μπρος», με τρελαίνει. Λες και είναι μηχανή και θα μαρσάρεις. Άσε μας να κάνουμε αυτό το honeymoon που δεν κρατάει πολύ, όπως λες, και να είσαι σίγουρη ότι μόλις γίνει το πρώτο υπερηχογράφημα θα είσαι από τις πρώτες που θα το μάθεις το ευχάριστο.

Τελικά, ένα απλό «Να ζήσετε» είναι αρκετό.     Ακολούθησε το allyou στο Instagram!