Ο γάμος ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου είναι κακή ιδέα - AllYou.gr

Search

Ο γάμος ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου είναι κακή ιδέα

Περιορίσου στα αρκουδάκια και τα ρομαντικά δείπνα καλύτερα...

12 Φεβρουαρίου 2018
Συντάκτης : Μαριέτα Χριστοπούλου

Μπορεί να σου ακούγεται πολύ ρομαντικό, γλυκό, και δε ξέρουμε κι εμείς τι άλλο, το να παντρευτείς τον αγαπημένο σου ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, όμως μάλλον δεν είναι πολύ καλή ιδέα.

Μια νέα έρευνα, μας λέει εμμέσως πλην σαφώς, ότι καλύτερο θα είναι στις 14 Φεβρουαρίου να περιοριστούμε στα ρομαντικά δείπνα, και να αφήσουμε τους όρκους αιώνιας πίστης για άλλη μέρα.

Τα νέα, λοιπόν, που έρχονται από το Πανεπιστήμιο της Μελβούρνης και δημοσιεύονται στο Journal of Popular Economics, είναι τα εξής: όσοι παντρεύονται ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, έχουν αυξημένη κατά 37% την πιθανότητα να χωρίσουν, και μειωμένη κατά 45% την πιθανότητα να είναι μαζί σε τρία χρόνια.

Αναλύθηκαν στοιχεία από 1,1 εκατ. Γάμους για να βγει το παραπάνω συμπέρασμα, οπότε μη το προσπερνάς. Οι ειδικοί δε μπορούν να τα εξηγήσουν όλα. Πιστεύουν, ωστόσο, ότι το παραπάνω οφείλεται στο ότι αυτή τη μέρα γίνονται περισσότεροι παρορμητικοί γάμοι, μεταξύ ανθρώπων που δεν είναι μαζί πάνω από χρόνο.Ακολούθησε το allyou στο Instagram!