Αυτά είναι τα 4 πράγματα που θεμελιώνουν μια σχέση! - AllYou.gr

Search

Αυτά είναι τα 4 πράγματα που θεμελιώνουν μια σχέση!

Πόσο σταθερή είναι η δική σου;

05 Νοεμβρίου 2014

1. Μια κοινή γλώσσα αγάπης: Είναι ο τρόπος που εκφράζετε ο ένας στον άλλο τα συναισθήματά σας. Για να έχει μια σχέση διάρκεια, είναι σημαντικό να κατανοήσεις τους κώδικες επικοινωνίας του συντρόφου σου, τους τρόπους με τους οποίους ο σύντροφός σου σού λέει "σ' αγαπώ", ακόμη και όταν δεν ξεστομίζει την ίδια τη φράση. Αυτοί οι κώδικες μπορεί να περιλαμβάνουν το χρόνο και την προσοχή που σου αφιερώνει, τη σωματική επαφή, τις κουβέντες, τα δώρα και άλλες τρυφερές χειρονομίες. 

2. Η χάραξη κάποιων ορίων: Κακά τα ψέματα, όπως και εμείς δεν μπορούμε να ανεχτούμε κάποιες συμπεριφορές, ειδικά από τη στιγμή που θα περάσουν οι πρώτες εβδομάδες του τυφλού ενθουσιασμού σε μια σχέση, το ίδιο ισχύει και για το σύντροφό μας. Βασική προϋπόθεση λοιπόν για να γιορτάσετε πολλές επετείους μαζί είναι να ξεκαθαρίσετε από νωρίς ο ένας στον άλλο ποια είναι η κόκκινη γραμμή σας. Είτε πρόκειται για τους καβγάδες με φωνές, είτε για την απιστία, είτε για... τη συγκατοίκηση με τα πεθερικά. 

3. Η "συγνώμη": Αυτό σημαίνει και να τη ζητάμε και να τη δεχόμαστε - με ειλικρίνεια, σε κάθε περίπτωση. Αν δεν αποφασίζουμε να βάλουμε στην άκρη τον εγωισμό μας και να ζητήσουμε από το σύντροφό μας να μας συγχωρήσει για μια πράξη που ξέρουμε ότι είναι σφάλμα μας, τα απωθημένα συσσωρεύονται δηλητηριάζοντας σιγά σιγά τη σχέση. 

4. Οι στιγμές γέλιου: Δύο σύντροφοι δεν είναι μόνο ερωτικοί παρτενέρ αλλά και φίλοι. Και ένα από τα βασικά συστατικά μιας φιλίας είναι η κοινή αίσθηση του χιούμορ. Όταν λοιπόν γελάς μαζί με το σύντροφό σου, απολαμβάνει ο ένας την παρέα του άλλου και έρχεστε πιο κοντά.

Photo: Bart van Meele/Flickr

Hot αυτή τη στιγμή!

ΠΑΙΔΙ

Ο μπόμπιρας με σύνδρομο Down που ευαισθητοποιεί με τις υπέροχες πόζες του

Μια μαμά πήρε το "όχι" ως πρόκληση και έβαλε στόχο να αφυπνίσει σχετικά με τον αποκλεισμό των ατόμων με ειδικές ανάγκες από τις διαφημίσεις.
ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Τελικά πρέπει να πίνεις νερό κατά τη διάρκεια του φαγητού;

Ώρα να σου λυθεί η απορία και να ξέρεις αν πρέπει υπάρχουν λόγοι να αφήσεις κάτω το ποτήρι.
FASHION TRENDS

5 τρόποι να συμπεριλάβεις το κέντημα στις εμφανίσεις σου

Τα κεντήματα δεν είναι μόνο για τις γιαγιάδες και να οι αποδείξεις!
BEAUTY TIPS

3 πολύτιμα hacks μακιγιάζ που είδαμε στο Pinterest

Η κοινωνική πλατφόρμα που λατρεύουμε, μας δείχνει πώς να κάνουμε το μακιγιάζ μας πιο γρήγορο!
ΣΧΕΣΕΙΣ

Ποιες μέρες του κύκλου σου σε βοηθούν να πεις αντίο στη single ζωή

Οι μέρες που είναι ευνοϊκές και αυτή που πρέπει οπωσδήποτε να μείνεις μακρυά από το αγόρι που σου αρέσει.
ΜΟΔΑ

Eυαισθητοποίησε για τον καρκίνο του μαστού μέσα από την εμφάνιση σου!

Μπορείς με ένα ντύσιμο ή αξεσουάρ, να θυμίσεις πόσο σημαντική είναι η πρόληψη.