4 πράγματα που σκέφτεται ένας άντρας μετά την απιστία - AllYou.gr

Search

4 πράγματα που σκέφτεται ένας άντρας μετά την απιστία

Ρωτήσαμε και μάθαμε. 

05 Νοεμβρίου 2014

Το ανακάλυψες μετά από αρκετό καιρό. Οι υποψίες σου, ότι κάτι περίεργο συμβαίνει, αποδείχθηκαν αληθινές. Ναι, ανήκεις πλέον και επισήμως στο κλαμπ των απατημένων γυναικών.

Αυτή τη φορά δεν θα μπούμε στη δική σου ψυχολογία, αλλά στο μυαλό του... άπιστου συντρόφου σου. Ζητήσαμε λοιπόν από τον κολλητό, τον αδερφό και το συνάδερφο μας να μας αποκαλύψει τι περνάει από το μυαλό ενός άντρα, μετά την απιστία του.

Αυτές είναι οι 4 δημοφιλέστερες απαντήσεις τους! 

1. "Ήλπιζα ότι δεν θα το μάθαινε ποτέ". Πολλοί άντρες πέφτουν σε αυτήν την παγίδα, δεδομένου ότι δεν καλύπτουν εντελώς τα ίχνη τους. Ζουν έτσι με την ελπίδα, ότι ποτέ η σύντροφος δε θα αντιληφθεί το παραμικρό παράπτωμα. 

2. "Δεν το ήθελα. Έτυχε...". Δεν έτυχε, πέτυχε. Φυσικά αναπτύσσει κανείς φιλικές σχέσεις στο περιβάλλον που κινείται, κυρίως στο εργασιακό. Ένας καφές στο διάλειμμα, ένα άσχετο μήνυμα στο κινητό, δε θέλει πολύ να ξεφύγει η κατάσταση. Αλλά σε καμία περίπτωση η απιστία δεν "τυχαίνει" από μόνη της...  

3. "Πώς της το έκανα εγώ αυτό;" Ναι, υπάρχουν και κάποιοι που αισθάνονται τύψεις. Ελάχιστοι μεν, υπαρκτοί δε. Ναι, είναι εκείνοι που αναγνωρίζοντας το σφάλμα τους ζουν με τύψεις για το πως ξεπέρασαν τα όρια και τις αξίες τους.

4. "Ε, δεν έγινε και τίποτα". Φυσικά υπάρχουν κι εκείνοι που και δεν αντιλαμβάνονται το μέγεθος της πικρίας που σου προκάλεσε. Εσύ μοιάζεις με ηφαίστειο που καίει μετά την προδοσία, αλλά εκείνος μάλλον θεωρεί τη μονογαμία... αστικό μύθο. 

Σε κάθε περίπτωση: Η απιστία αν συμβεί μια φορά, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να επαναληφθεί. Καλό είναι, λοιπόν, να αναζητήσεις μαζί με τον σύντροφό σου τους λόγους που κατέστησαν τη σχέση σας ευάλωτη στην απιστία και να επαναπροσδιορίστε τις αξίες σας. 

Hot αυτή τη στιγμή!

ΜΟΔΑ

Η νέα συλλογή matis υμνεί το σύγχρονο urban glam

Αυτή τη σεζόν, η matis προσεγγίζει τις πιο θηλυκές πτυχές του μπαρόκ και τις μετατρέπει σε υπέροχα κομμάτια και σύνολα.
INTERVIEW

Χάρις Αλεξίου: «Το συναίσθημα φυλακίζουμε μέσα μας, όχι τα γεγονότα»

Η δική μας, η μοναδική Χαρούλα. Των τραγουδιών, του έρωτα, της αγάπης, του γλεντιού, της συγκίνησης, της καρδιάς μας, της ζωής μας. Η Χάρις Αλεξίου στο allyou.
ΣΧΕΣΕΙΣ

3 λόγοι που οι άντρες οδηγούνται στην απιστία

Τα πιθανά σενάρια πίσω από την απόφαση του να κοιτάξει άλλη ενώ είσαστε μαζί.
ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Ένας πολύ καλός λόγος να παραγγέλνεις συχνότερα sushi

Αν έψαχνες δικαιολογίες τις έχεις με τη σφραγίδα της επιστήμης.
STAR STYLE

Οι εμφανίσεις της Michelle Obama που δε γίνεται να ξεχάσουμε

Ενώ η αντίστροφη μέτρηση μέχρι την εκλογή του επόμενου Προέδρου της Αμερικής έχει ξεκινήσει, εμείς κάνουμε μια αναδρομή στις εμφανίσεις της πιο αγαπημένης Πρώτης Κυρίας!
ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ

6 φθινοπωρινές αποχρώσεις μανό που πρέπει να δοκιμάσεις

Μην υποδεχτείς το Φθινόπωρο μόνο στην ντουλάπα σου, αλλά και στα νύχια σου!