4 πράγματα που σκέφτεται ένας άντρας μετά την απιστία - AllYou.gr

Search

4 πράγματα που σκέφτεται ένας άντρας μετά την απιστία

Ρωτήσαμε και μάθαμε. 

05 Νοεμβρίου 2014

Το ανακάλυψες μετά από αρκετό καιρό. Οι υποψίες σου, ότι κάτι περίεργο συμβαίνει, αποδείχθηκαν αληθινές. Ναι, ανήκεις πλέον και επισήμως στο κλαμπ των απατημένων γυναικών.

Αυτή τη φορά δεν θα μπούμε στη δική σου ψυχολογία, αλλά στο μυαλό του... άπιστου συντρόφου σου. Ζητήσαμε λοιπόν από τον κολλητό, τον αδερφό και το συνάδερφο μας να μας αποκαλύψει τι περνάει από το μυαλό ενός άντρα, μετά την απιστία του.

Αυτές είναι οι 4 δημοφιλέστερες απαντήσεις τους! 

1. "Ήλπιζα ότι δεν θα το μάθαινε ποτέ". Πολλοί άντρες πέφτουν σε αυτήν την παγίδα, δεδομένου ότι δεν καλύπτουν εντελώς τα ίχνη τους. Ζουν έτσι με την ελπίδα, ότι ποτέ η σύντροφος δε θα αντιληφθεί το παραμικρό παράπτωμα. 

2. "Δεν το ήθελα. Έτυχε...". Δεν έτυχε, πέτυχε. Φυσικά αναπτύσσει κανείς φιλικές σχέσεις στο περιβάλλον που κινείται, κυρίως στο εργασιακό. Ένας καφές στο διάλειμμα, ένα άσχετο μήνυμα στο κινητό, δε θέλει πολύ να ξεφύγει η κατάσταση. Αλλά σε καμία περίπτωση η απιστία δεν "τυχαίνει" από μόνη της...  

3. "Πώς της το έκανα εγώ αυτό;" Ναι, υπάρχουν και κάποιοι που αισθάνονται τύψεις. Ελάχιστοι μεν, υπαρκτοί δε. Ναι, είναι εκείνοι που αναγνωρίζοντας το σφάλμα τους ζουν με τύψεις για το πως ξεπέρασαν τα όρια και τις αξίες τους.

4. "Ε, δεν έγινε και τίποτα". Φυσικά υπάρχουν κι εκείνοι που και δεν αντιλαμβάνονται το μέγεθος της πικρίας που σου προκάλεσε. Εσύ μοιάζεις με ηφαίστειο που καίει μετά την προδοσία, αλλά εκείνος μάλλον θεωρεί τη μονογαμία... αστικό μύθο. 

Σε κάθε περίπτωση: Η απιστία αν συμβεί μια φορά, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να επαναληφθεί. Καλό είναι, λοιπόν, να αναζητήσεις μαζί με τον σύντροφό σου τους λόγους που κατέστησαν τη σχέση σας ευάλωτη στην απιστία και να επαναπροσδιορίστε τις αξίες σας. Ακολούθησε το allyou στο Instagram!