Τι κάνεις τώρα που σε κάλεσε στο πατρικό του για Πάσχα; - AllYou.gr

Search

Τι κάνεις τώρα που σε κάλεσε στο πατρικό του για Πάσχα;

Κόλαση ή ανάσταση, και τι να απαντήσεις.

27 Μαρτίου 2018
Συντάκτης : Αλεξάνδρα Παπαδάκη

Στο πέταξε ανάλαφρα, σαν το αεράκι της άνοιξης. «Θέλεις να πάμε στο χωριό μου για το Πάσχα;». Και εκεί έμεινες παγωτό. Οι πληροφορίες ήταν πολλές και μαζεμένες σε μία πρόταση.

Τι να απαντήσεις; Εξαρτάται.

1. Εάν μόλις γνωριστήκατε, μάλλον είναι ο τρόπος του να σου πει ότι:

- Εγώ θα πάω στο χωριό ο κόσμος να χαλάσει. Έρθεις, δεν έρθεις.

- Ξέχνα τα ταξιδάκια στο εξωτερικό.

- Ξέχνα βράδυ Ανάστασης μαζί μου. Το πολύ να σου πάρω λαμπάδα.

- Μου αρέσεις τόσο πολύ που θα ήθελα να περάσουμε παρέα αυτές τις μέρες, και να σε γνωρίσω στο σόι. 

Σε κάθε περίπτωση, καλό είναι να απορρίψεις ευγενικά την πρότασή του και να επιλέξεις να κάνεις Πάσχα με τους δικούς σου. Είναι πολύ νωρίς ακόμα για να γνωρίσεις το σόι, δεν νομίζεις;

2. Εάν η γνωριμία σας μετράει ήδη ένα χρόνο περίπου, ίσως αυτό που θέλει να σου πει είναι "Ας κάνουμε ένα βήμα παραπάνω στη σχέση μας". Δεν είναι και λίγο να σε παρουσιάσει στο σόι του, άρα σίγουρα σκέφτεται σοβαρά για το μέλλον σας.

Εσύ, πέρα από τη συναισθηματική ικανοποίηση που θα πάρεις με την πρότασή του, καλό είναι να σκεφτείς τι πραγματικά θέλεις.

Αν π.χ. είσαι πτώμα από τη δουλειά και περιμένεις το Πάσχα πώς και τι για να κοιμηθείς, ίσως το χωριό, οι κότες που ξυπνάνε νωρίς και η θεία που αρχίζει αξημέρωτα να ανοίγει φύλλο, δεν είναι η τέλεια ιδέα για ξεκούραση. Επίσης, δεν θέλεις να είσαι αυτή που όλο κοιμάται. Θέλεις να δείξεις έναν πιο ενεργό ρόλο, έτσι δεν είναι;

Σε όποια φάση της ζωής σου και της σχέσης σου κι αν σε βρει αυτή η πρόταση, το εάν θα βρεθείς στον παράδεισο ή στην κόλαση πηγαίνοντας στο χωριό μαζί του, να ξέρεις ότι εξαρτάται καθαρά από το πόσο δεμένοι και αγαπημένοι είστε.

Αυτό θα καθορίσει το πώς θα νιώσεις όταν αρχίσουν τα πυροτεχνήματα της Ανάστασης. Γιατί θα μοιάζουν πολύ με το πώς αισθάνεσαι για εκείνον.   Ακολούθησε το allyou στο Instagram!