Skip to main content

ΣΧΕΣΕΙΣ

3 tips για να απολαύσεις τις προετοιμασίες του γάμου σου

Τη μεγάλη μέρα θες να είναι όλη ευχαριστημένοι και σίγουρα κι εσύ, σωστά;



Σου έκανε, λοιπόν, την πρόταση γάμου! Κόπηκαν τα πόδια σου, συγκινήθηκες, χάρηκες, και σιγά σιγά βάζεις πλώρη για την όμορφη αυτή μέρα. Έχεις ακούσει σίγουρα ότι κάποιες νύφες τις άγχωσε πολύ αυτή η διαδικασία, και εσύ θες σίγουρα να το αποφύγεις. Πώς; Παρακάτω θα σου δώσουμε 3 tips τα οποία θεωρούμε ότι είναι πολύ σημαντικά για να απολαύσεις τον γάμο σου και να μη σε φορτώσει με πίεση. Φυσικά, υπάρχουν κι άλλα που πρέπει να προσέξεις, αλλά αυτή η μικρή λίστα είναι μια καλή αρχή για να μην κάνεις ντεμπόυτο στον έγγαμο βίο με άγχος:

1. Οργανώσου

Υπάρχει ένας πολύ εύκολος τρόπος να μην ευχαριστηθείς τόσο τον γάμο σου όσο και τις διαδικασίες που προηγούνται: να μην οργανωθείς. Οπότε το σούπερ SOS είναι ακριβώς το αντίθετο, δηλαδή η σωστή οργάνωση γάμου! Αγόρασε ένα τετράδιο μόνο γι' αυτό το λόγο, αφιέρωσε λίγες ημέρες στο να τα βάλεις κάτω, και κάνε ένα χρονοδιάγραμμα σχετικά με το πότε πρέπει να γίνει τι. Επίσης, συζήτησε με φίλες που εμπιστεύεσαι αν θέλουν να συμμετέχουν στη διαδικασία, και μοίρασε αρμοδιότητες. Αντίστοιχα μπορείς να κινηθείς και με την οικογένειά σου. Γράψε τηλέφωνα, ημερομηνίες, λεπτομέρειες, όλα σε αυτό το τετράδιο. 

2. Ριξ' το στο DΙΥ

Αν έχεις χρόνο, πες "ναι" στο DIY. Φτιάξε μόνη ή με την παρέα σου ή με τον καλό σου - εσύ διαλέγεις - κάτι γι' αυτή τη μέρα. Μπορεί να είναι από τα προσκλητήρια μέχρι μια γιρλάντα για τον χώρο της δεξίωσης. Σημασία έχει ότι θα νιώσεις δημιουργική και θα κάνεις ένα δώρο σε εσάς και τους καλεσμένους σου! Είναι απολασυτικό, πίστεψέ μας. Kαι αν μας πιστεύεις, ξεκίνα να κάνεις βόλτες στο Pinterst, τη χαρά του Do it Yourself.

3. Μουσικές βραδιές

Τι; Σου φαίνεται περίεργο που βάζουμε κάτι τέτοιο στις προετοιμασίες; Εμάς καθόλου, και αυτό γιατί ξέρουμε καλά πόση σημασία παίζει σε ένα γάμο η σωστή μουσική. Οπότε δεν πρέπει να λείπει και μουσική από τις προετοιμασίες σου. Καθίστε με τον καλό σου ένα βράδυ να ακούσετε αγαπημένα σας κομμάτια, να περάσετε καλά και να σας έρθουν ιδέες για το κομμάτι πχ που θα χορέψετε οι δυο σας, ή για το άλλο που δε θα θέλατε με τίποτα να λείπει από το πάρτι του γάμου σας. 

Διαβάστε επίσης

ΣΧΕΣΕΙΣ

Οι 11 πιο απαραίτητες δεξιότητες των επιτυχημένων συντρόφων

Ποιες στάσεις και συμπεριφορές χρειάζονται στις ευτυχισμένες μακροχρόνιες σχέσεις

ΣΧΕΣΕΙΣ

Πώς να διαφωνείς με «επιτυχία» – χρήσιμες συμβουλές από τους ειδικούς

Το να ξέρεις πώς να «μαλώνεις» είναι σωτήρια δεξιότητα στη σχέση σου, μάθε πώς να την αποκτήσεις

ΣΧΕΣΕΙΣ

Συμπεριφορές που προδίδουν ότι κάποιος σας αντιπαθεί

Πώς να καταλάβετε ότι κάποιος δεν χαίρεται και πολύ όταν σας βλέπει, ακόμα κι αν δεν το παραδέχεται

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.