Skip to main content

ΣΧΕΣΕΙΣ

3 πολύ καλοί λόγοι να κάνεις το γάμο σου σε νησί

Στο δίλημμα γάμος στην Αθήνα ή στο χωριό σου, υπάρχει διέξοδος! 


Μαριέτα Χριστοπούλου

Ήρθε η πρόταση γάμου, και πετάς από ευτυχία! Το love story σας πήγε ονειρεμένα και έτσι σχεδιάζετε να ζήσετε μια ζωή μαζί. Αρχικά συγχαρητήρια, και μετά... σε θέλουμε στις επάλξεις. Tώρα θέλει οργάνωση. Πότε θα κάνετε το γάμο και πού; Σχετικά με τη δεύτερο εμείς έχουμε κάτι πολύ συγκεκριμένο να σου προτείνουμε: αφήστε την Αθήνα, αφήστε και το χωριό, και διαλέξτε ένα όμορφο νησί για να ανταλλάξετε όρκους αιώνιας πίστης και αφοσίωσης.

Γάμο σε νησί, λοιπόν! Ναι! Υπάρχουν λόγοι πολλοί να τον τολμήσετε αλλά εμείς θα σου πούμε τρεις από τους βασικότερους:  

#1. Θα το απολαύσετε

Είμαστε σίγουρες ότι γι' αυτό τουλάχιστον δεν έχεις καμία αμφιβολία. Δε γίνεται να μην απολαύσετε ένα τέτοιο γάμο, σε ένα μέρος που σας αρέσει και που επιλέξατε ακριβώς γι' αυτό. Θα ξεφύγετε από τα συνηθισμένα! Επίσης, στο πλαίσιο της οργάνωσης του γάμου, ακόμα κι αν τον αναθέστε κάπου, το πιθανότερο είναι να πάτε ένα ταξιδάκι, ίσως και δύο, στο νησί που θα επιλέξετε! 

#2. Θα βγάλετε μοναδικές φωτογραφίες

Η αλήθεια είναι ότι οι γαμήλιες φωτογραφίες είναι γενικά όμορφες, μιας και απεικονίζουν ένα ζευγάρι στα καλύτερά του. Όμως, οι δικές σας θα είναι ένα "τσικ" παραπάνω, καθώς εκτός από τα χαρούμενα πρόσωπά σας θα έχουν ένα μοναδικό backround. Γάμος σε παραλία ή έστω δεξίωση κοντά στην αμμουδιά, θα πει ειδυλλιακά τοπία και εντυπωσιακά κλικ χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια! 

3. Θα είναι σαν ένα πάρτι φίλων

Κάτι που δε μπορείς να παραβλέψεις σε ένα γάμο εκτός πόλης και έδρας γενικά, είναι ότι οι καλεσμένοι θα είναι επιλεγμένοι. Ακόμα κι αν καλέσετε λαό, στο τέλος αυτοί που θα έρθουν θα είναι οι πιο κοντινοί σας, και ο λόγος είναι κυρίως τα έξοδα που προϋποθέτει το ταξίδι. Έτσι, θα είναι ένα μεγάλο πάρτι, χωρίς πολλά "πρέπει" και "δήθεν", σε ένα όμορφο μέρος, που στην τελική οι άνθρωποι σου θα χαλαρώσουν και θα κάνουν και διακοπές! Όλοι κερδισμένοι και εσείς ευτυχισμένοι.

Διαβάστε επίσης

ΣΧΕΣΕΙΣ

Παθητική Επιθετικότητα: ποιες είναι οι μακροπρόθεσμες συνέπειες

Η παθητική επιθετικότητα καταστρέφει τις σχέσεις, δείτε γιατί πρέπει να την αποφεύγετε

ΣΧΕΣΕΙΣ

Tι μας μαθαίνει η σχέση των Keanu Reeves και Alexandra Grant

Kάτι παραπάνω από ένα αντισυμβατικό matching γιατί  «η ομορφιά είναι αγάπη»

ΣΧΕΣΕΙΣ

Δέκα ενδείξεις ότι έχετε συμβιβαστεί σε μια σχέση που δεν σας ικανοποιεί πια

Πώς να καταλάβετε ότι ήρθε η ώρα να διεκδικείσετε κάτι παραπάνω

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός