Το πρώτο καλοκαίρι μαζί του - AllYou.gr

Search

Το πρώτο καλοκαίρι μαζί του


Θα είναι και το τελευταίο ή μήπως όχι;

07 Ιουνίου 2018
Συντάκτης : Αλεξάνδρα Παπαδάκη

«Πού θα πάμε διακοπές;». Η ερώτησή του σε βρήκε απροετοίμαστη. Διακοπές; Μαζί; Μόνοι μας; 
Η σχέση σας είναι ακόμα φρέσκια, καλά καλά δεν έχετε γνωριστεί και οι δισταγμοί σου, ναι, είναι απολύτως δικαιολογημένοι. 

Μήπως είναι ρίσκο; Μήπως μιλάμε για μια μικρή δοκιμασία για την αντοχή της σχέσης; 

Η μεγάλη αλλαγή έρχεται όταν μοιράζεσαι με τον άλλον τον χώρο και τον χρόνο σου, ενώ μέχρι τώρα απλά βγαίνατε ραντεβού και επέστρεφε ο καθένας σπιτάκι του. 

Και μπορεί όλα να κυλήσουν ονειρικά, με πολλές βουτιές, ανέμελες στιγμές, και μπόλικο σεξ, το θέμα όμως είναι το πώς θα αντιμετωπίσει ο καθένας μόνος του ή και οι δυο μαζί τις τυχόν δυσκολίες που θα προκύψουν.

Αυτές μπορεί να είναι από το να χάσετε το πλοίο, να βρεθείτε σε ένα άθλιο δωμάτιο που τίποτα δεν θα θυμίζει τις φωτογραφίες του εν λόγω σάιτ, μια ξαφνική αδιαθεσία, χίλια μύρια.  

Δεν θέλω να είμαι απαισιόδοξη, απλά ρεαλίστρια. Και να σου πω ότι μέσα από αυτές τις δυσκολίες θα φανεί ο αληθινός σας χαρακτήρας αλλά και το μέλλον της σχέσης. 

- Εάν φανείτε δυναμικοί και αισιόδοξοι, και πάνω απ’ όλα συνεργάσιμοι μεταξύ σας, θα φανεί ότι είστε ένα δυνατό ντουέτο.

- Εάν όμως ακόμα και το παραμικρό προβληματάκι μετατραπεί σε καταστροφολογία και μοιρολόι, κακά τα νέα. 

Ή μάλλον πολύ καλά. Γιατί μπορεί να χάσεις αδίκως τις διακοπές σου, δεν θα χάσεις όμως τον χρόνο σου επαφίοντας τις ελπίδες σου σε μια σχέση που ούτως ή άλλως θα έσβηνε. 
 Ακολούθησε το allyou στο Instagram!