3 τύποι γυναικών που αρέσουν πολύ - AllYou.gr

Search

3 τύποι γυναικών που αρέσουν πολύ

Να ποιες κοιτάνε περισσότερο οι άντρες στον δρόμο.

09 Ιουνίου 2018
Συντάκτης : Αλεξάνδρα Παπαδάκη

Μπορεί οι λογαριασμοί στα σόσιαλ μίντια με προκλητικές, πανέμορφες κοπέλες, συνήθως με μαγιό ή σε αισθησιακές πόζες να κερδίζουν τους περισσότερους followers, στην πραγματική ζωή όμως τα δεδομένα αλλάζουν.

Όχι ότι εάν περάσει μια εντυπωσιακή κοπέλα δεν θα γυρίσουν δεκάδες αντρικά (και γυναικεία) κεφάλια να την κοιτάξουν, αλλά τελικά τα αγόρια είναι πιο ρομαντικά από όσο νομίζουμε. 

Για να δούμε τι λένε οι έρευνες, δεν είσαι περίεργη;

Αυτοί οι τρεις τύποι γυναικών ελκύουν τα περισσότερα βλέμματα:

1. Όσες φοράνε σκιά, κραγιόν και κάνουν ελαφρύ μακιγιάζ
- Σκιά ματιών; Αλήθεια τώρα; Δηλαδή τελικά οι άντρες προσέχουν και το μακιγιάζ μας; 
- Για το κραγιόν, οκ, δεν εντυπωσιάζομαι. Το κραγιόν είναι μεγάλο κεφάλαιο, καθώς τα χείλη αποτελούν ένα από τα πιο αισθησιακά μέρη του σώματός μας. 
- Αλλά ας δώσουμε μια έμφαση στο ελαφρύ μακιγιάζ. Γιατί έχουμε γεμίσει υπερβολικά βαμμένες γυναίκες γύρω μας- πόση έλλειψη αισθητικής, αλήθεια. 

2. Όσες φοράνε κόκκινα ρούχα

Όπως λέμε, ταύρος σε υαλοπωλείο; Αυτό. Οι ψυχολόγοι από το πανεπιστήμιο του Roochester πραγματοποίησαν ένα σχετικό πείραμα και βρήκαν ότι το κόκκινο χρώμα τραβάει πολύ το αντρικό φύλο.

3. Όσες έχουν σωστές αναλογίες 

Και ποιες είναι αυτές, θα αναρωτηθείς. Λογικό. Έχεις σωστές αναλογίες όταν υπάρχει αναλογία μεταξύ της περιφέρειας της μέσης και των γοφών σου. Μια αναλογία που σχετίζεται άμεσα με τη γονιμότητα.

Λοιπόν, ανήκεις σε μία από τις παραπάνω ή μήπως ουδόλλως σε αφορά εάν θα γυρίσουν να σε κοιτάξουν; 
 Ακολούθησε το allyou στο Instagram!