Τόσες ώρες πρέπει να περνάς μαζί του - AllYou.gr

Search

Τόσες ώρες πρέπει να περνάς μαζί του

Πότε θα σε δω, μωρό μου;

11 Ιουλίου 2018
Συντάκτης : Αλεξάνδρα Παπαδάκη

Εάν βρίσκεσαι στην αρχή της σχέσης και είσαι φουλ ερωτευμένη, αυτό το θέμα δεν σε αφορά. Γενικά εάν είσαι ερωτευμένη, και πάλι δεν ξέρω εάν έχει ουσία να διαβάσεις παρακάτω. 

Γιατί στα μεγάλα μέλια, τι να σου πω εγώ από τη στιγμή που το μόνο που θέλεις είναι να είσαι μαζί του. Δηλαδή και στη δουλειά που πηγαίνεις, χάρη τους κάνεις. 

Περνώντας ο καιρός και αφού τον γνωρίσεις καλύτερα, θα δεις ότι το πράγμα θα αρχίσει να αραιώνει. Και πολύ καλά θα κάνει.

Είναι δηλαδή φυσιολογικό να τα έχετε παρατήσει όλα και όλους, και να υπάρχετε μόνο ο ένας για τον άλλον; (είπαμε, έχουν περάσει τα μέλια).

Μήπως να βλέπατε και κανέναν φίλο, καμιά φίλη, να κάνατε μα βόλτα από τη μάνα σας που ανησυχεί, να κάτσετε και λίγη ώρα χώρια; Πώς το βλέπεις σαν σενάριο;

Έτσι θα επιθυμήσεις ακόμα πιο πολύ το έτερον ήμισυ ενώ θα βρεις και μια ισορροπία στην καθημερινότητά σου- που ούτως ή άλλως από τότε που τον γνώρισες έχει βαφτεί ροζ. 

Για αυτό δεν θα σου πω πόσες ώρες να περνάς μαζί του, αλλά σίγουρα θα σου πω να περνάς και λίγες ώρες χώρια του. Εάν η σχέση έχει ουσιαστικές βάσεις δεν έχεις ούτε να ζηλεύεις ούτε να φοβάσαι πως θα συνηθίσει την απουσία σου. Ακολούθησε το allyou στο Instagram!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

Του στέλνεις μηνύματα κι εκείνος δεν απαντά;

Τα πράγματα είναι απλά: σου κάνει R- Bombing και πρέπει να απαντήσεις ανάλογα

Πώς να ξεπεράσεις την ζήλεια των social media

Μήπως οι αναρτήσεις, οι καρδούλες και οι φωτό που ανεβάζει σε κάνουν έξαλλη;

Έρωτας χωρίς σύνορα

Με μία λέξη; Διαφορετικός (ελληνικά), Different (αγγλικά), Difriúil (Ιρλανδικά)