Skip to main content

ΣΧΕΣΕΙΣ

Τόσες ώρες πρέπει να περνάς μαζί του

Πότε θα σε δω, μωρό μου;



Εάν βρίσκεσαι στην αρχή της σχέσης και είσαι φουλ ερωτευμένη, αυτό το θέμα δεν σε αφορά. Γενικά εάν είσαι ερωτευμένη, και πάλι δεν ξέρω εάν έχει ουσία να διαβάσεις παρακάτω. 

Γιατί στα μεγάλα μέλια, τι να σου πω εγώ από τη στιγμή που το μόνο που θέλεις είναι να είσαι μαζί του. Δηλαδή και στη δουλειά που πηγαίνεις, χάρη τους κάνεις. 

Περνώντας ο καιρός και αφού τον γνωρίσεις καλύτερα, θα δεις ότι το πράγμα θα αρχίσει να αραιώνει. Και πολύ καλά θα κάνει.

Είναι δηλαδή φυσιολογικό να τα έχετε παρατήσει όλα και όλους, και να υπάρχετε μόνο ο ένας για τον άλλον; (είπαμε, έχουν περάσει τα μέλια).

Μήπως να βλέπατε και κανέναν φίλο, καμιά φίλη, να κάνατε μα βόλτα από τη μάνα σας που ανησυχεί, να κάτσετε και λίγη ώρα χώρια; Πώς το βλέπεις σαν σενάριο;

Έτσι θα επιθυμήσεις ακόμα πιο πολύ το έτερον ήμισυ ενώ θα βρεις και μια ισορροπία στην καθημερινότητά σου- που ούτως ή άλλως από τότε που τον γνώρισες έχει βαφτεί ροζ. 

Για αυτό δεν θα σου πω πόσες ώρες να περνάς μαζί του, αλλά σίγουρα θα σου πω να περνάς και λίγες ώρες χώρια του. Εάν η σχέση έχει ουσιαστικές βάσεις δεν έχεις ούτε να ζηλεύεις ούτε να φοβάσαι πως θα συνηθίσει την απουσία σου. 

Διαβάστε επίσης

ΣΧΕΣΕΙΣ

Οι 11 πιο απαραίτητες δεξιότητες των επιτυχημένων συντρόφων

Ποιες στάσεις και συμπεριφορές χρειάζονται στις ευτυχισμένες μακροχρόνιες σχέσεις

ΣΧΕΣΕΙΣ

Πώς να διαφωνείς με «επιτυχία» – χρήσιμες συμβουλές από τους ειδικούς

Το να ξέρεις πώς να «μαλώνεις» είναι σωτήρια δεξιότητα στη σχέση σου, μάθε πώς να την αποκτήσεις

ΣΧΕΣΕΙΣ

Συμπεριφορές που προδίδουν ότι κάποιος σας αντιπαθεί

Πώς να καταλάβετε ότι κάποιος δεν χαίρεται και πολύ όταν σας βλέπει, ακόμα κι αν δεν το παραδέχεται

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.