Skip to main content

ΣΧΕΣΕΙΣ

3 tips εάν πάτε διακοπές με άλλο ζευγάρι

Για να μην μετανιώσετε την ώρα και τη στιγμή.



 
Ο δικός μου κανόνας για τις διακοπές είναι «Πήγαινε με τον σύντροφό σου και ζήστο στο φουλ». Πηγαίνετε μόνοι και ανακαλύψτε κρυφές πτυχές της σχέσης σας, ζήστε στιγμές μόνο για δύο. 

Κάθε κανόνας έχει και τις εξαιρέσεις του, βεβαίως, για αυτό εάν έχετε αρκετές μέρες αδείας, μπορείτε να πάτε τις περισσότερες μέρες μόνοι σας και κάποιες με ένα φιλικό σας ζευγάρι.

Το θέμα είναι ποιο θα είναι αυτό το ζευγάρι. Φίλοι σου; Φίλοι του; Καλοί συνάδελφοι; Η επιλογή πρέπει να γίνει κατόπιν σκέψης αφού μπορεί να απογειώσει τις διακοπές σας μπορεί όμως και να τις καταστρέψει. 

1. Σίγουρα δεν θα μοιραστείς αυτή την πολύτιμη περίοδο του έτους με κάποιον ή κάποια που δεν συμπαθείς εξαρχής. Μπορεί, δηλαδή, ο Μπάμπης να είναι παιδί- σπαθί, η δικιά του όμως είναι η πλέον γκρινιάρα, οπότε, συγγνώμη, Μπάμπη, θα φας μόνος σου όλη την γκρίνια. Καλή τύχη.

2. Από κει και στο εξής, αυτό που πρέπει να προσέξεις είναι να είστε τα δύο ζευγάρια στην ίδια πάνω κάτω φάση. Εάν δηλαδή εκείνοι έχουν και ένα μωρό μαζί τους, σίγουρα τα ωράριά σας και οι ρυθμοί σας δεν θα συμπέσουν. Εάν επίσης κάποιο από τα δύο ζευγάρια είναι άπειρα χρόνια μαζί και αναζητούν περισσότερο χρόνο με την παρέα, ενώ το άλλο είναι ακόμα στα μέλια, και εδώ είναι δύσκολο να συναντηθούν τα θέλω σας. 

3. Βάλε το ένστικτό σου να δουλέψει και θέσε τους κανόνες σου, με ωραίο τρόπο, στο άλλο ζευγάρι. Για παράδειγμα, δεν χρειάζεται να είστε κάθε μέρα μαζί. Ή μπορεί να πηγαίνετε μαζί για μπάνιο ή να βγαίνετε το βράδυ, αλλά δεν είναι απαραίτητο να παίρνετε μαζί πρωινό, να τρώτε παρέα ή να βγαίνετε μαζί βόλτα το απόγευμα. 

Το κάθε ζευγάρι πρέπει να δώσει στη σχέση του τον χρόνο που έχει ανάγκη για ιδιωτικές στιγμές και τον ανάλογο χρόνο για κοινωνικοποίηση. Εάν κρατήσετε τις ισορροπίες, είναι σίγουρο ότι θα περάσετε υπέροχα.   

Διαβάστε επίσης

ΣΧΕΣΕΙΣ

Λόγοι για τους οποίους δυσκολεύεσαι να αφήσεις πίσω σου μη διαθέσιμους συναισθηματικά άνδρες

Διάβασέ τους καλά, μάθε τους απέξω και πάρε επιτέλους τα μέτρα σου

ΣΧΕΣΕΙΣ

Παθητική Επιθετικότητα: ποιες είναι οι μακροπρόθεσμες συνέπειες

Η παθητική επιθετικότητα καταστρέφει τις σχέσεις, δείτε γιατί πρέπει να την αποφεύγετε

ΣΧΕΣΕΙΣ

Tι μας μαθαίνει η σχέση των Keanu Reeves και Alexandra Grant

Kάτι παραπάνω από ένα αντισυμβατικό matching γιατί  «η ομορφιά είναι αγάπη»

Προτεινόμενα

CELEBS

Έλενα Τοπαλίδου: Εντυπωσίασε με τον χορό της σε επίδειξη μόδας

Η σύζυγός του Νίκου Κουρή φορούσε ένα κίτρινο μάξι φόρεμα

BLOGS

Ripley: Ο ταλαντούχος κύριος Scott στην καλύτερη τηλεοπτική διασκευή των τελευταίων ετών

Εντυπώσεις από την τηλεοπτική διασκευή του κλασικού noir μυθιστορήματος της Patricia Highsmith, που βάζει το Netflix ξανά στο παιχνίδι. 

CELEBS

Διαζύγια διασήμων: Zευγάρια που έβγαλαν ανακοίνωση για τον χωρισμό τους

Όταν Μενεγάκη-Λάτσιος, Σκορδά-Λιάγκας, Λασκαράκη-Τσιμιτσέλης έγιναν... τέως