Πόσο καλό κάνει το binge watching; - AllYou.gr

Search

Πόσο καλό κάνει το binge watching;

Όταν βλέπεις σειρές με τις ώρες.

26 Σεπτεμβρίου 2018
Συντάκτης : Αλεξάνδρα Παπαδάκη

Δηλαδή δεν μας φτάνουν τα social media, που μας τρώνε τον χρόνο και μας κάνουν να μην μπορούμε να αφήσουμε το κινητό από τα χέρια, έχουμε και τις σειρές που μας πορώνουν.

Το κάνεις κι εσύ; Περιμένεις πώς και τι να γυρίσεις από τη δουλειά, να αράξεις στον καναπέ με ένα μπολ ποπ κορν και να δεις την αγαπημένη σου σειρά; Ένα, δύο, τρία επεισόδια, μέχρις ότου αντέξουν τα ματάκια σου;

Οκ, μια χαρά. Εξάλλου, και τι να δεις από την τηλεόραση σήμερα; Πόσα αξιόλογα προγράμματα έχει; 

Το θέμα είναι ότι μέσα στο σπίτι υπάρχει και ένας σύντροφος. Και πολύ ωραία εάν μοιράζεστε αυτή τη συνήθεια. Οι ειδικοί λένε ότι σας ενώνει. Τι πιο ωραίο από το να μοιράζεστε το πάθος σας για τις αστυνομικές σειρές; Ή για τις σειρές επιστημονικής φαντασίας; Ακόμα ένα στοιχείο που σας φέρνει κοντά και ενισχύει τη σχέση σας. 

Εάν όμως το κάνεις μόνη σου; Εάν δεν μπορείς να ελέγξεις τον χρόνο στην οθόνη και να αφιερώσεις και λίγο σε αυτόν τον καψερό που σε περιμένει; 

Γενικά, να ξέρεις, το πολύ ποτέ δεν βοήθησε κανέναν άνθρωπο. Ακόμα και το πολύ το σεξ παρενέργειες έχει. 

Βάλε ένα μέτρο στην αγαπημένη σου σειρά και μην ξεχνάς ότι ο αληθινός κόσμος είναι εκεί έξω. Ή δίπλα σου στον καναπέ. Ακολούθησε το allyou στο Instagram!