Skip to main content

ΣΧΕΣΕΙΣ

3+1 λόγοι που ζητάει λίγο χρόνο μακρυά σου

Το γνωστό «θέλω να μείνω λίγο μόνος».



Κλασική, αξεπέραστη ατάκα που όλες μας έχουμε ακούσει. Δεν νομίζω να την έχει πει καμία, ε; Είναι αντρική ατάκα, ξεκάθαρα. 

Τι σημαίνει όμως όταν γυρίζει και στην λέει; Τι θέλει να πει ο ποιητής; Χωρίς να βάζω και το χέρι μου στη φωτιά για την περίπτωσή σου, ακολουθούν 4 λόγοι που εξηγούν γιατί ζητά ένα διάλειμμα από τη σχέση σας:

1. Το εννοεί. Θέλει να μείνει λίγο μόνος.

Γιατί; Γιατί τον έχεις φάει. Μα, παντού μαζί; Μα, είκοσι τηλέφωνα μέσα στην ημέρα; Μα, έλεγχος πού πάει και τι κάνει; Τον έπνιξες με την ανασφάλεια και τη ζήλεια σου. 

2. Θέλει να χωρίσετε αλλά δεν μπορεί να στο πει.

Σε αυτή την περίπτωση, ίσως θα βοηθήσει να βάλεις το ένστικτό σου να λειτουργήσει. Νιώθεις ότι τώρα τελευταία κάτι δεν πάει καλά, ότι είναι απόμακρος, ότι είναι ξένος; Μέσα σου δεν θες να το παραδεχτείς αλλά να που παίρνει εκείνος σιγά σιγά και δειλά την απόφαση.

3. Παίζει κάποια άλλη.

Κάποια που ήρθε από τα παλιά, κάποια που ήρθε στα ξαφνικά, κάποια με την οποία τσιμπήθηκε άσχημα ή απλά θέλει να κάνει σεξ για λίγο καιρό μαζί της. Ποιος ξέρει. Πάντως υπάρχει τρίτο πρόσωπο. Και σε αυτή την περίπτωση, το θέλω να μείνω λίγο μόνος, προφανώς και είναι ένα αισχρό ψέμα. 

4. Θέλει όντως λίγο χρόνο για να πάρει αποστάσεις.

Μπορεί να είναι φουλ ερωτευμένος μαζί σου και να σκέφτεται το επόμενο βήμα. Μπορεί να πηγαίνουν όλα τόσο καλά που να μην το πιστεύει και ο ίδιος. Πολλά μπορεί. Λίγος χρόνος σίγουρα θα του δώσει το περιθώριο να σκεφτεί καθαρά πως είσαι η γυναίκα της ζωής του. Ή και όχι. 

Διαβάστε επίσης

ΣΧΕΣΕΙΣ

Πώς μπορεί η τοξική θετικότητα να επηρεάσει αρνητικά τη σχέση σου

6 «τοξικά θετικές» συμπεριφορές που καταστρέφουν τις ερωτικές σου σχέσεις χωρίς να το αντιλαμβάνεσαι

ΣΧΕΣΕΙΣ

10 συμπεριφορές που απωθούν τον άλλον και χαλάνε μια σχέση

Αναγνωρίζεις κάποια από αυτές τις συμπεριφορές σε σένα ή στον σύντροφό σου;

Προτεινόμενα

BEAUTY NEWS

Η Natalie Portman φέρνει το άρωμα της άνοιξης

Η Natalie Portman αποπνέει χαρά και αισθησιασμό καθώς κάνει το μεγάλο άλμα για αγάπη για το νέο άρωμα Miss Dior του Dior.

FASHION RADAR

Η Lily Collins γιόρτασε τα 35α γενέθλιά της κι εμείς γιορτάζουμε το στυλ της

Η εξέλιξη του στυλ της Lily Collins μέσα στα χρόνια