4 σημάδια ότι δεν έχει ξεπεράσει την πρώην του - AllYou.gr

Search

4 σημάδια ότι δεν έχει ξεπεράσει την πρώην του

Που φυσικά δεν παραδέχεται.

21 Οκτωβρίου 2018
Συντάκτης : Αλεξάνδρα Παπαδάκη

Δηλαδή είμαστε με τα καλά μας; Να έχεις κάνει σχέση και να λες στον άλλον «Ξέρεις, ωραία περνάμε, αλλά τα βράδια σκέφτομαι την πρώην μου»; Ε, όχι, αυτό δεν γίνεται. Κανένας δεν θα το έκανε. Μπορείς όμως να κρυφτείς όταν σου συμβαίνει;

Κι εσύ τρώγεσαι. Νιώθεις ότι το φάντασμά της υπάρχει παντού. Εάν είστε στην αρχή της σχέσης και ο χωρισμός τους ήταν επίπονος είναι πολύ πιθανόν να μην την έχει ξεχάσει ή να μην την έχει ξεπεράσει. 

Και αυτές είναι 4 συμπεριφορές που δείχνουν ότι μάλλον έχει φάει σκάλωμα μαζί της:

1. Τον παίρνει τηλέφωνο μέσα στη νύχτα γιατί είδε κατσαρίδα. Ή γιατί δεν είναι καλά. Ή γιατί κάτι ήθελε να του πει. Λίγο ακραίο, δεν νομίζεις; Οκ, είπαμε να κρατάμε επαφή με το παρελθόν αλλά να μην μας γίνεται και εφιάλτης.

2. Αποφεύγει μέρη και στέκια όπου είναι πιθανόν να την πετύχετε. Και εάν την πετύχετε κάπου η συμπεριφορά του δεν είναι καθόλου νορμάλ. Άσε που δεν σε συστήνει κιόλας. Δηλαδή εάν μπορούσε να σου ρίξει και μια κουκούλα στο κεφάλι να μην φαίνεσαι, θα το έκανε. 

3. Έχει κρατήσει όλες τις φωτογραφίες και τις συνομιλίες τους στο κινητό του. Χμ. 

4. Καμιά φορά αναφέρει το όνομά της. Στον ύπνο του, στο σεξ (σόρι, Γιώτα με λένε όχι Νατάσσα), τυχαία μιλώντας σε τρίτους. 

Δεν νομίζεις ότι είναι ώρα να κάνετε μια κουβεντούλα οι δυο σας; Γιατί με τέτοιο κόλλημα πρέπει να πάρει τις αποφάσεις του. Θα μείνει στο παρελθόν ή θα προχωρήσει;   Ακολούθησε το allyou στο Instagram!