Skip to main content

ΣΧΕΣΕΙΣ

Θέλεις να τον κρατήσεις ευτυχισμένο για πάντα; Κάνε τον να νιώσει Einstein!

Κορίτσια, πιάνει. 



Πολλές φορές, καθώς καθόμουν στον καναπέ μου και απολάμβανα μια ταινία, σκεφτόμουν το εξής: Πώς είναι δυνατόν, μια μερίδα υπέροχων και πανέμορφων ανδρών, να καταλήγει με γυναίκες όχι και τόσο ευπαρουσίαστες; Η ομορφιά βέβαια κρίνεται υποκειμενικά, αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις όλοι θα συμφωνούσαν, πως ένας γοητευτικός άντρας θα έπρεπε να συνοδεύεται από μια εξίσου γοητευτική γυναίκα

Αναρωτιόμουν λοιπόν, τι μπορεί να είναι αυτό που ελκύει τους συγκεκριμένους άντρες, αν αυτό δε λέγεται ομορφιά. Μου πήρε χρόνο και πολύωρες κουβέντες για να καταλήξω στο συμπέρασμα. Αυτό που θέλει ένας άντρας, από τον κοινό θνητό μέχρι και τον George Clooney, δεν είναι τίποτα παραπάνω από την ευτυχία του. 

Και ποιο είναι το μυστικό για να το πετύχει; Εδώ βρίσκεται η αντίφαση. Ένας άντρας είναι ευτυχισμένος όταν του αφήνεις περιθώριο, πράγμα που σημαίνει να μην είσαι τέλεια. Συναισθηματικά δώσε του το 100%, σε πιο πρακτικά θέματα όμως θέλει να νιώθει ο ήρωας σου. Ο τρόπος για να διατηρήσεις ζωντανή αυτή την ανάγκη του είναι, να αφήσεις το... αντρικό ένστικτο να αναλάβει τις υποχρεώσεις του. 

Δε διαφωνώ καθόλου, ότι πρέπει να είμαστε ανεξάρτητες. Σκέψου όμως στρατηγικά, αν θες να τον κρατήσεις για πάντα δίπλα σου και πόσο μάλλον ευτυχισμένο. Θαύμασε τον ανδρισμό του και δείξε, πως είσαι ευγνώμων για τις φυσικές του ικανότητες. Δείξε εντυπωσιασμό για την επινοητικότητα του και την εξυπνάδα του, ακόμα κι αν γίνεις λιγάκι... υπερβολική, με την έννοια ότι θα μπορούσες και εσύ να το σκεφτείς. 

Με λίγα λόγια, άφησε τον να γίνει ο ήρωας σου, ένας σύγχρονος Einstein. Σκοπός της σχέσης δεν είναι να αποτελέσεις την καλύτερη γυναίκα ever, αλλά την καλύτερη σύντροφο στη ζωή του. Κάνοντας τον να αισθανθεί εκτίμηση για όσα προσφέρει στη σχέση, προκαλείς αυτομάτως χαμόγελα. 

Διαβάστε επίσης

ΣΧΕΣΕΙΣ

Οι 11 πιο απαραίτητες δεξιότητες των επιτυχημένων συντρόφων

Ποιες στάσεις και συμπεριφορές χρειάζονται στις ευτυχισμένες μακροχρόνιες σχέσεις

ΣΧΕΣΕΙΣ

Πώς να διαφωνείς με «επιτυχία» – χρήσιμες συμβουλές από τους ειδικούς

Το να ξέρεις πώς να «μαλώνεις» είναι σωτήρια δεξιότητα στη σχέση σου, μάθε πώς να την αποκτήσεις

ΣΧΕΣΕΙΣ

Συμπεριφορές που προδίδουν ότι κάποιος σας αντιπαθεί

Πώς να καταλάβετε ότι κάποιος δεν χαίρεται και πολύ όταν σας βλέπει, ακόμα κι αν δεν το παραδέχεται

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.