3 έξυπνοι τρόποι για να φλερτάρεις, χωρίς να πεις λέξη! - AllYou.gr

Search

3 έξυπνοι τρόποι για να φλερτάρεις, χωρίς να πεις λέξη!

Πιάνει.

24 Νοεμβρίου 2014

Όπως συνηθίζω να λέω, προσωπικά είμαι ρομαντική, μέχρι αηδίας. Ποτέ όμως το φλερτ, όσο κι αν μου αρέσει, δεν ήταν το δυνατό μου σημείο. Οι φίλες μου, ελκύουν το αντίθετο φύλο σαν τη μέλισσα στο μέλι. Δώσε τους απλά έναν εμφανίσιμο άντρα και λίγα λεπτά και τον έχουν στο τσεπάκι τους. 

Το φλερτ είναι διασκεδαστικό, θέλει τέχνη και τρόπο, αλλά ελάχιστες γυναίκες τολμούν να προχωρήσουν σε κάτι τέτοιο, όταν συναναστρέφονται με άντρες. Πόσες φορές άκουσες τον εαυτό σου να λέει « αποκλείεται να μου δώσει σημασία»; Αυτή η φοβία ή καλύτερα ανασφάλεια είναι και η μεγαλύτερη αιτία που το φλερτ έχει χαθεί στις μέρες μας. 

Η γυναίκα, όπως και ο άντρας φυσικά, φοβούνται την απόρριψη, γιατί αυτή προκαλεί το αίσθημα της απογοήτευσης. Για να την αντιμετωπίσεις, καταλήγεις στο εξής: βάζεις τέλος στη σχέση σου με το φλερτ και περιμένεις να έρθει ο πρίγκιπας πάνω στο άλογο του και να σε διεκδικήσει πρώτος.

Η αναμονή βέβαια μπορεί να είναι μεγάλη, οπότε καλύτερα να συμβιβαστείς με αυτούς τους 3 τρόπους, που θα τον τραβήξουν κοντά σου, χωρίς να δώσεις στόχο

1. Secret Language. Δε μιλάω για τη γλώσσα του σώματος, αλλά για αυτή των ενδυματολογικών σου επιλογών. Τα ρούχα που φοράς μιλάνε περισσότερο και πιο νωρίς από σένα. Προδίδουν το χαρακτήρα σου και κυρίως τη διάθεση σου. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος να φλερτάρεις, γι' αυτό δώσε βάση σε ότι επιλέγεις. Θα σου πρότεινα ήπια χρώματα που είναι πιο ρομαντικά και εφαρμοστά ρούχα που του επιτρέπουν να θαυμάσει τις καμπύλες σου.

2. Sexy tone. Η φωνή είναι ίσως η πιο υποτιμημένη μέθοδος φλερτ. Δούλεψε τον τόνο της φωνής σου, δείξε του αγάπη και φροντίδα και ξετρέλανε τον. Η τσιριχτή, παιδικού τύπου, είναι ασφαλώς εκτός πλάνου. 

3. «Σκότωσε» τον γλυκά. Η ευγένεια προς τον περίγυρο του και τον ίδιο δε σημαίνει πως είσαι χαλάκι για να σε πατήσουν, αλλά αντιθέτως, ότι έχεις καλή καρδιά και θετική ενέργεια. Τι πιο σέξι;Ακολούθησε το allyou στο Instagram!