Skip to main content

ΣΧΕΣΕΙΣ

Θέλεις να τα ξαναβρείς με τον ex; Διάβασε αυτό πριν τον προσεγγίσεις!

Δώσε βάση.



Ένα ραντεβού με τον πρώην είναι πάντα σαν το πρώτο ραντεβού με έναν άγνωστο. Αμηχανία, στρες, άγχος και μερικά χαμόγελα για να σπάσει και πάλι ο πάγος ανάμεσα σας. Περίεργη εμπειρία, που όμως μπορεί να σε ανταμείψει με τον καλύτερο τρόπο, αν τον κάνεις να γυρίσει για πάντα σε σένα. 

Η επανασύνδεση δε γίνεται αυτόματα. Θα πρέπει να κάνεις μια επιτυχημένη προσπάθεια συμφιλίωσης. Ο πιο safe τρόπος να δεχτεί την προσέγγιση, είναι η ηρεμία σου. Αν τον πάρεις τηλέφωνο, για παράδειγμα και εκφράσεις με δάκρυα και απογοητευμένη φωνή, ότι θέλεις το come back του, τότε τον έχασες.

Τι μπορείς να κάνεις εναλλακτικά; Συνάντησε τον στο cafe bar που συχνάζατε. Το ήσυχο περιβάλλον και η φιλόξενη ατμόσφαιρα θα σου επιτρέψουν να σκεφτείς με βάση το σχέδιο επανασύνδεσης, χωρίς να λάβεις καταστροφικές αποφάσεις. 

Μην παραβλέπεις, όμως το γεγονός, ότι ο χώρος ναι μεν παίζει σπουδαίο ρόλο στην προσπάθεια σου, αλλά αυτό που τελικά μετράει περισσότερο είναι τα λόγια σου. Αυτά μπορούν να σου δώσουν την ευκαιρία να τον (ξανά)κατακτήσεις ή να τον τρομάξεις, διώχνοντας τον μακριά σου. 

Πριν λοιπόν εξομολογηθείς το « σ ‘ αγαπώ», φρόντισε να ρωτήσεις κάτι από τα παρακάτω:

• Ρώτα για το τελευταίο αυτό διάστημα της ζωής του μετά το χωρισμό σας. Έτσι, ανοίγεις δυο πόρτες. Από τη μια θα αντιληφθεί ότι ενδιαφέρεσαι και από την άλλη, ανάλογα την απάντηση, θα βρεις το πάτημα να συνεχίσεις. Αν σου πει πως... παντρεύτηκε, τότε το παιχνίδι είναι χαμένο. 

• Ρώτα για τα ενδιαφέροντα του ή για κάτι που γνώριζες πως τον απασχολεί. Δεν το κάνεις από περιέργεια, αντιθέτως δείχνεις πόσο αφοσιωμένη είσαι ακόμα.

• Μάθε τα νέα του υπονοώντας, αν υπάρχει κάποια άλλη σύντροφος. Ακολούθησε την έμμεση οδό, διαφορετικά θα φανεί σαν "επίθεση" στα προσωπικά του. 

• «Θα ήθελες να το ξανά κάνεις»; Αποτελεί την πιο καθοριστική ερώτηση που θα του κάνεις. Μόλις διαπιστώσεις πως έχει αφεθεί στο συναίσθημα, ρώτησε τον για αυτό ευθέως, χωρίς ντροπές. Αν σου απαντήσει θετικά, τότε έχεις μέλλον μαζί του. Αν όμως αρνηθεί, είναι η ευκαιρία σου να μάθεις να αντιλαμβάνεσαι τις προθέσεις των άλλων πριν καν σου τις αποκαλύψουν.

 

Διαβάστε επίσης

ΣΧΕΣΕΙΣ

Παθητική Επιθετικότητα: ποιες είναι οι μακροπρόθεσμες συνέπειες

Η παθητική επιθετικότητα καταστρέφει τις σχέσεις, δείτε γιατί πρέπει να την αποφεύγετε

ΣΧΕΣΕΙΣ

Tι μας μαθαίνει η σχέση των Keanu Reeves και Alexandra Grant

Kάτι παραπάνω από ένα αντισυμβατικό matching γιατί  «η ομορφιά είναι αγάπη»

ΣΧΕΣΕΙΣ

Δέκα ενδείξεις ότι έχετε συμβιβαστεί σε μια σχέση που δεν σας ικανοποιεί πια

Πώς να καταλάβετε ότι ήρθε η ώρα να διεκδικείσετε κάτι παραπάνω

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 19 Απριλίου

Δεν πρέπει να υποτιμάτε την καρδιά σας μονίμως, αλλά να της δίνετε προτεραιότητα

BLOGS

Σε ένα biopic για τον Frank Sinatra δια χειρός Martin Scorsese φημολογείται ότι θα παίξει ο Leonardo DiCaprio

Και το ίδιο ισχύει για την Jennifer Lawrence, που θα υποδυθεί κατά πάσα πιθανότητα τη δεύτερη σύζυγο του Sinatra, την ηθοποιό Ava Gardner

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Nalyssa Green επιστρέφει με το νέο της single, «Όλα Τα Πάρτυ Του Κόσμου»

Από τον επερχόμενο δίσκο της με τίτλο Πολύ Καλή Στα Πάρτυ