Ανυπομονείς να ανέβεις τα σκαλιά της εκκλησίας; Αυτούς τους 3 τύπους άντρα πρέπει να τους αποφύγεις! - AllYou.gr

Search

Ανυπομονείς να ανέβεις τα σκαλιά της εκκλησίας; Αυτούς τους 3 τύπους άντρα πρέπει να τους αποφύγεις!

Marriage potential. 

06 Δεκεμβρίου 2014

Σε γενικές γραμμές, οι γυναίκες τείνουμε να βασιζόμαστε στα λόγια, ενώ οι άντρες στις πράξεις. Έτσι λοιπόν, όταν ένας άντρας γίνει λεκτικά τρυφερός μαζί σου, θα τον πιστέψεις, ακόμα κι αν εσύ δεν του φέρεσαι αναλόγως. Αντιθέτως, αν πεις σε κάποιον πως δεν τον ποθείς πια, αλλά συνεχίζεις να έρχεσαι σε σεξουαλική επαφή μαζί του, τότε οι δηλώσεις σου δεν έχουν καμία σημασία, γιατί ένας άντρας βγάζει το πόρισμα του κρίνοντας από τις πράξεις σου. 

Πώς συνδέονται τα παραπάνω με το θέμα του γάμου; Υπάρχουν μέθοδοι, που μπορείς να ακολουθήσεις για να διακρίνεις από την αρχή, ποιος από τους συντρόφου σου λέει τη μεγάλη αλήθεια, ως προς τις προσθέσεις του για... παντρειά. Μην ξεχνάς ότι, ένα αρσενικό ξέρει καλά πώς να σε πείσει να μπεις στην αναμονή, για όσο διάστημα ικανοποιεί τις επιθυμίες του. Για να μην απογοητευτείς σε περίπτωση που... σου ρίξει άκυρο, δες ποιοι τύποι άντρα είναι σίγουρα εκτός λίστας γάμου.

1. Ο ανασφαλής: Ένας ανασφαλής σύντροφος θα σου ζητήσει να περιμένεις, «μέχρι να νιώσει έτοιμος για το μεγάλο βήμα». Στην πραγματικότητα, δε θα είναι ποτέ έτοιμος. Σκεπτόμενος πάντα μονόπλευρα, συζητάει μονάχα για τα δικά του προβλήματα και αναζητά μια γυναίκα – στήριγμα, που όπως πιστεύει, αξίζει να την έχει. 

2. Ο τολμών (δεν) νικά: Η φράση αυτή ταιριάζει απόλυτα στον τύπο άντρα, που δε διστάζει να συζητήσει και να κάνει σχέδια γάμου μαζί σου, γνωρίζοντας ότι αυτό περιμένεις να ακούσεις από εκείνον. Φυσικά, τα σχέδια αυτά ποτέ δε θα γίνουν πράξη. Είναι απλά ένας έξυπνος τρόπος να σε κρατήσει κοντά του και το κερδίζει. 

3. Ο σύντροφος «μίλα μου με τις ώρες για αυτό»: Ίσως αυτός ο άντρας είναι κάτι παραπάνω από τολμηρός. Γνωρίζει καλά ότι ονειρεύεσαι να ντυθείς νυφούλα στο πλευρό του, γι' αυτό και σου αφήνει συνέχεια το περιθώριο να χάνεσαι με τις ώρες στις περί αυτού συζητήσεις. Ποια είναι η απάντηση, μόλις ρωτήσεις τη γνώμη του; « Ότι θέλεις εσύ, αγάπη μου». Αυτό τον τύπο, αν δεν προχωρήσει σύντομα σε πράξεις, απλά χώρισε τον!Ακολούθησε το allyou στο Instagram!