Ερωτευμένη ή εμμονική; Αυτά τα 4 σημάδια θα σε βοηθήσουν να τα διαχωρίσεις - AllYou.gr

Search

Ερωτευμένη ή εμμονική; Αυτά τα 4 σημάδια θα σε βοηθήσουν να τα διαχωρίσεις

Κράτησε τον έλεγχο. 

10 Δεκεμβρίου 2014

Ακούγοντας την κολλητή μου να μιλάει για το άλλο της μισό, χαίρομαι διπλά για την ευτυχία της κι εκείνη περιμένει τη συμπαράσταση και τη συμβουλή μου.  

Τι γίνεται όμως, όταν το παρακάνει; Θα έδινα τα πάντα να της έκλεινε κάποιος το στόμα. Δεν το λέω φυσικά από ζήλια, αλλά γιατί η υπερβολική αναφορά στο "αντικείμενο του πόθου" καταλήγει σε εμμονή. Εμμονή που όλες μας έχουμε "αποκτήσει" στα πλαίσια ενός νέου έρωτα. Ατέλειωτες συζητήσεις, ανταλλαγή απόψεων, μυστήρια σενάρια και ενθουσιασμός στα άκρα είναι τα πιο χαρακτηριστικά στοιχεία μιας... crazy in love γυναίκας. 

Παρόλα αυτά, άλλο έρωτας και άλλο εμμονή. Βρες τα βασικά σημεία που αποδεικνύουν ότι βρίσκεσαι σε κατάσταση εμμονής και ότι δεν είσαι απλά ερωτευμένη:

1. Θεωρείς λογικά όλα τα ελαττώματα του, παραβλέποντας για παράδειγμα ότι μπορεί να είναι εθισμένος σε κακές συνήθειες, ότι δεν έχει τρόπους ή ότι συνήθως σε... συνδέει με Κάιρο.

2. Δεν ηρεμείς ποτέ, αν δε μάθεις τι κάνει και που βρίσκεται ανά πάσα ώρα και στιγμή. Είναι στο χώρο εργασίας του, με κάποιο φίλο ή κοιμάται; Όσο εσύ ανησυχείς που δεν εμφανίστηκε σήμερα, τόσο πιο μανιακή γίνεσαι.

3. "Προσεύχεσαι" καθημερινά να γίνεις η μια και μοναδική γυναίκα της ζωής του και δεν παύεις να ονειρεύεσαι την κοινή σας πορεία, ακόμα κι αν αυτός ο άντρας δεν είχε ποτέ τέτοια πρόθεση.

4. Αδιαφορείς για οτιδήποτε άλλο. Σκέφτεσαι, τρως, αναπνέεις, κοιμάσαι, ξυπνάς με μια και μόνο σκέψη: εκείνον. Ακολούθησε το allyou στο Instagram!