Αυτές είναι οι 3 ατάκες που "φοβάται" να σου πει ο σύντροφός σου - AllYou.gr

Search

Αυτές είναι οι 3 ατάκες που "φοβάται" να σου πει ο σύντροφός σου

Real talk.

11 Δεκεμβρίου 2014

Πώς αντιμετωπίζεις έναν άντρα που εκφράζει ελεύθερα τη δυσαρέσκεια ή την αντίθεση του μέσα στη σχέση σας; Συνήθως, τον επικρίνεις για τις απόψεις του. Ξέρω, οι περισσότερες αυτό κάνουμε. Το αποτέλεσμα; Προτιμά να παραμείνει εσωστρεφής και σιωπηλός, προκειμένου να αποφύγει τη μεταξύ σας ρήξη, σκεπτόμενος πως -αν συνεχίσει να συμπεριφέρεται κατά αυτό τον τρόπο (βλ. ελεύθερα), θα καταλήξει είτε να... τ' ακούσει είτε αγκαλιά με... τον σκύλο σας.

Εμείς μπήκαμε στο μυαλό του και διαβάσαμε τις κρυφές σκέψεις που κάνει, αλλά φοβάται να εκφράσει.

• «Αγάπη μου, αμφιβάλλεις για το επίπεδο της νοημοσύνης μου;». Μερικές φορές οι ερωτήσεις που του κάνεις είναι ανούσιες και προσβάλουν τη νοημοσύνη του. Μην τον κάνεις να αισθάνεται ασήμαντος ή λίγος.

• «Μπορούμε να απολαύσουμε λίγο σεξ παραπάνω;». Έχει ίσως περάσει καιρός από την τελευταία φορά, Είναι φυσιολογικό με την πάροδο του χρόνου η σεξουαλική δραστηριότητα να είναι μικρότερης συχνότητας. Αυτό δε σημαίνει, όμως, ότι έχει χάσει το ενδιαφέρον του για σένα. 

• «Η αντοχή μου έχει όρια. Δε θα πέσω και στα πόδια σου». Είτε αφορά στην περίπτωση της σεξουαλικής ζωής σας, είτε οποιοδήποτε άλλο θέμα, ένα είναι το σίγουρο. Οι άντρες έχουν μεγάλη καρδιά, άρα και υπομονή, αλλά δεν πρόκειται ποτέ να σε ικετεύσουν. Μην το παρατραβάς λοιπόν. 

 

 Ακολούθησε το allyou στο Instagram!