Αν η σχέση σου βασίζεται σε ένα από αυτά τα 5 σενάρια, ήρθε η ώρα να... την κάνεις! - AllYou.gr

Search

Αν η σχέση σου βασίζεται σε ένα από αυτά τα 5 σενάρια, ήρθε η ώρα να... την κάνεις!

No-win παιχνίδι. 

15 Δεκεμβρίου 2014

Αισθάνεσαι πως σπαταλάς το χρόνο σου σε μια σχέση χωρίς ουσία; Αν έχεις ήδη προχωρήσει σε... συναισθηματικές επενδύσεις και προσωπικές θυσίες, αλλά το άλλο σου μισό δεν είναι πρόθυμο να καταβάλει κανενός είδους προσπάθεια, τότε η προοπτική ενός κοινού μέλλοντος είναι μάταιη.

Διάλεξε "σενάριο" ανάλογα με τα πέντε προειδοποιητικά σημάδια και μη χάνεις το χρόνο σου άδικα.

Σενάριο 1ο: Είναι απρόθυμος να σε στηρίξει και να σε βοηθήσει  

Εάν νιώθεις πιο άνετα στο να ζητήσεις υποστήριξη από ένα φίλο, παρά από το συντρόφου σου, ακόμα και για τα πιο ασήμαντα περιστατικά, τότε μάλλον κρίνεται ακατάλληλος. 

Σενάριο 2ο : Είναι... χρονικά μη διαθέσιμος

Μονίμως αποφεύγει κάθε σας συνάντηση και σε βγάζει εκτός προγράμματος. Ίσως αποτελείς τη μόνη εξαίρεση, αφού στους φίλους του δε χαλάει χατίρι. Θυμήσου πως οι άνθρωποι βρίσκουμε πάντα χρόνο για οτιδήποτε αξίζει την προσοχή και αφοσίωση μας. Το έλαβες το μήνυμα;

Σενάριο 3ο: Είναι απομονωμένος από το περιβάλλον σου

Το βρίσκω απολύτως λογικό ένα ζευγάρι να προτιμά την ιδιωτική ζωή, στα πρώτα στάδια της σχέσης του. Τι εννοώ; Ο χρόνος που αφιερώνει ο ένας στον άλλο αφορά κατά βάση την one-on-one επαφή και όχι την κοινωνικοποίηση. Ωστόσο, αν διαρκώς αρνείται να γίνει μέρος της δικής σου προσωπικής ζωής και να γνωρίσει φίλους και συγγενείς σου, κράτα μια επιφύλαξη. 

Σενάριο 4ο: Τον ενδιαφέρει μόνο το σεξ

Σαφώς το σεξ και η ερωτική ζωή των συντρόφων καθορίζουν τη χημεία μεταξύ τους. Αν έχεις διαπιστώσει ότι η βασική σας επαφή έχει να κάνει με τη σωματική απόλαυση, τότε σε διαβεβαιώνω πως η σχέση σας είναι επιφανειακή. Μια τέτοια αντιμετώπιση θα τον οδηγήσει, αργά ή γρήγορα, στην αναζήτηση άλλης συντρόφου. Μην ξεχνάς πως οι επιτυχημένες μακροχρόνιες σχέσεις στηρίζονται στην αγάπη, τη φιλία και την οικειότητα.

Σενάριο νούμερο 5: Θέλει να γνωρίζει καινούργιους ανθρώπους (ναι, και των δύο φύλων)

Είναι ακόμα δεκτικός σε νέες γνωριμίες και ραντεβού, αλλά εσύ ψάχνεις μια πιο ουσιαστική σχέση. Είναι προφανές πως υπάρχει τεράστια διαφορά στα συναισθήματα του ενός για τον άλλο.Ακολούθησε το allyou στο Instagram!