Πέφτεις έξω στην αγάπη; Αυτές είναι οι 6 πιθανότερες αιτίες! - AllYou.gr

Search

Πέφτεις έξω στην αγάπη; Αυτές είναι οι 6 πιθανότερες αιτίες!

Σώσε το μέλλον σου. 

24 Δεκεμβρίου 2014

Η αγάπη μπορεί να μη διαρκεί για μια ζωή, αλλά η γνώση των αιτιών που σε κάνουν να πέφτεις έξω ως προς τις ερωτικές προσδοκίες σου, μπορεί να σε βοηθήσει να αποτρέψεις μια... ήττα την επόμενη φορά. 

Ποιοι λόγοι σου στερούν τον έρωτα;

1. Η έλλειψη επικοινωνίας. Οι καυγάδες  μένουν άλυτοι και οι ανάγκες δεν πραγματοποιούνται, όταν η κακή ή μηδαμινή επικοινωνία ενός ζευγαριού μπαίνει στη μέση.

2. Η έννοια του δεδομένου. Είναι εύκολο να υποθέσει κανείς ότι η αγάπη διαρκεί εφ'όρου ζωής, αλλά έτσι η έννοια του δεδομένου εξαφανίζει τη διεκδίκηση και τον σεβασμό. 

3. Η υπερβολική ζήλια. Ναι, είναι καθησυχαστικό να γνωρίζεις ότι ο σύντροφος σου θέλει μόνο εσένα, αλλά όταν ξεκινάς σκηνές ζηλοτυπίας που δεν έχουν τελειωμό, τότε δεν υπάρχει εμπιστοσύνη.

4. Οι ανικανοποίητες ανάγκες. Στην αρχή είναι εύκολο να εξυπηρετήσεις τις ανάγκες και τις επιθυμίες ενός συντρόφου. Με την πάροδο του χρόνου όμως, οι άνθρωποι βγάζουν τον πραγματικό εαυτό τους προς τα έξω και σταματούν να ενστερνίζονται τις ανάγκες αυτές.

5. Η βαρεμάρα ή η εξάντληση της αντοχής. Τότε η σχέση είτε έχει χάσει τη σπίθα της είτε έχει γίνει από κοινού μεγάλη προσπάθεια για να είστε μαζί.

6. Η ασυμβατότητα. Όσο ένα ζευγάρι γνωρίζεται καλύτερα, ενδέχεται οι σύντροφοι να διαπιστώσουν πως ο τρόπος ζωής, οι προτεραιότητες και οι αξίες του καθενός βρίσκονται σε... άλλη διάσταση από του άλλου. 

 Ακολούθησε το allyou στο Instagram!