Θέλεις να παντρευτείς; 3 λόγοι για να αποφύγεις τη... προγαμιαία συμβίωση! - AllYou.gr

Search

Θέλεις να παντρευτείς; 3 λόγοι για να αποφύγεις τη... προγαμιαία συμβίωση!

Σκέψου τους. 

26 Δεκεμβρίου 2014

 Βλέπω πολλές φίλες και γνωστές που είναι ακόμα αδέσμευτες, αν και έξυπνες, εμφανίσιμες και επιτυχημένες. Ούτε το 2014 τους επιφύλαξε το μεγάλο έρωτα και αισθάνονται έντονη απογοήτευση, διαμαρτυρόμενες κυρίως για τρία πράγματα: 

 1. Δεν μπορούν να βρουν τον κατάλληλο σύντροφο 

2. Οι άντρες τις αντιμετωπίζουν με αδιαφορία και περιφρόνηση

3. Έχουν κολλήσει σε αδιέξοδες σχέσεις

Τι είναι αυτό που τις οδηγεί άραγε στη μοναξιά; Υπάρχουν ορισμένες κοινές γυναικείες παγίδες στις οποίες, αν πέσεις, τότε οι πιθανότητες να συνάψεις μια μακροχρόνια σχέση που θα καταλήξει σε δαχτυλίδι αρραβώνα ή γάμου μειώνονται. Η μεγαλύτερη παγίδα από αυτές είναι η συγκατοίκηση.  Να λοιπόν γιατί πρέπει να την αποφύγεις.

1. Οι άντρες και οι γυναίκες έχουν εντελώς διαφορετική αντίληψη για τη σημασία του «μαζί». Οι μεν το βλέπουν ως ένα μη απαραίτητο test drive, ενώ εσύ ως ένα βήμα πριν την επίσημη δέσμευση. Τα ζευγάρια που βρίσκονται σε αυτή τη σύγχυση αντιμετωπίζουν ήδη πρόβλημα.

2. Η συμβίωση έχει συχνά ως αποτέλεσμα τη μείωση της σεξουαλικής επιθυμίας που αποτελεί και κίνητρο για μια πρόταση αρραβώνα ή γάμου. 

3. Ο άντρας (αισθάνεται ότι παύει) να είναι κυνηγός. Μια σχέση που πέρασε το στάδιο της συμβίωσης διαβρώνεται συχνά από την αδιαφορία και την απάθεια του συντρόφου. Η έλλειψη ενθουσιασμού και πάθους είναι αποθαρρυντική για μια γυναίκα και δεν είναι λίγες οι φορές που ένας άντρας θα υποστηρίξει ότι τελικά δεν έχει και τόση σημασία αυτή η φλόγα του έρωτα.Ακολούθησε το allyou στο Instagram!