Skip to main content

ΣΧΕΣΕΙΣ

Όλα όσα σκέφτεται ένας άντρας όταν χαζεύει τις selfies σου!

Αυτοπεποίθηση ή ανασφάλεια;



 

 Οι προσωπικοί σου λογαριασμοί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης παίρνουν φωτιά καθημερινά και οι θαυμαστές σου συνεχώς αυξάνονται. Αμέτρητες λήψεις και φλας είναι η νέα μόδα των selfies ή αλλιώς αυτό – πορτραίτου. 

Τι γνώμη έχει όμως ένας άντρας για αυτή τη μανία σου; Θεωρεί πως είσαι ανασφαλής ή σε αντιμετωπίζει ως θηλυκό γεμάτο αυτοπεποίθηση;

Εκείνοι που ψηφίζουν "ναι": Σε ορισμένους άντρες αρέσει να σε βλέπουν χαρούμενη. Απολαμβάνουν το γεγονός, ότι έχεις αυτοπεποίθηση και αισθάνεσαι καλά με τον εαυτό σου, με αυτό που είσαι, με την εμφάνιση σου. Η γοητεία σου εκπέμπεται μέσα από μια αυθόρμητη πόζα σου.

...και οι "πολέμιοι": Από την άλλη υπάρχουν και οι δύσπιστοι, που όχι μόνο αδιαφορούν για το πόσες φωτογραφίες θα κάνεις upload, αλλά σχεδόν κατακρίνουν αυτή τη συνήθεια. Να πως βλέπει ένας τέτοιος άντρας τις selfies σου: Η αφθονία τους είναι αυτό ακριβώς το too much. Καθεμία φωτογραφία με τα δεκάδες φίλτρα που εσύ χρησιμοποιείς για να την επεξεργαστείς, μοιάζει εμπόδιο στην προσπάθεια του να σε γνωρίσει καλύτερα. Και αυτό μοιάζει σχεδόν απελπιστικό. 

Οι απόψεις είναι τελικά διφορούμενες. Μήπως πρέπει λοιπόν να βάλεις ένα τέλος;

Προσωπικά, θα σε συμβούλευα απλώς να μειώσεις τη συχνότητα, ώστε να μην καταλήξεις σε αυτό που οι celebrities αποκαλούν «μαϊντανός». Αν ευχαριστιέσαι να απαθανατίζεις τις μοναχικές ή κοινωνικές στιγμές σου, τότε κανείς δεν έχει δικαίωμα να σου το στερήσει.  

Διαβάστε επίσης

ΣΧΕΣΕΙΣ

Οι 11 πιο απαραίτητες δεξιότητες των επιτυχημένων συντρόφων

Ποιες στάσεις και συμπεριφορές χρειάζονται στις ευτυχισμένες μακροχρόνιες σχέσεις

ΣΧΕΣΕΙΣ

Πώς να διαφωνείς με «επιτυχία» – χρήσιμες συμβουλές από τους ειδικούς

Το να ξέρεις πώς να «μαλώνεις» είναι σωτήρια δεξιότητα στη σχέση σου, μάθε πώς να την αποκτήσεις

ΣΧΕΣΕΙΣ

Συμπεριφορές που προδίδουν ότι κάποιος σας αντιπαθεί

Πώς να καταλάβετε ότι κάποιος δεν χαίρεται και πολύ όταν σας βλέπει, ακόμα κι αν δεν το παραδέχεται

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.