Όλα όσα σκέφτεται ένας άντρας όταν χαζεύει τις selfies σου! - AllYou.gr

Search

Όλα όσα σκέφτεται ένας άντρας όταν χαζεύει τις selfies σου!

Αυτοπεποίθηση ή ανασφάλεια;

27 Δεκεμβρίου 2014

 

 Οι προσωπικοί σου λογαριασμοί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης παίρνουν φωτιά καθημερινά και οι θαυμαστές σου συνεχώς αυξάνονται. Αμέτρητες λήψεις και φλας είναι η νέα μόδα των selfies ή αλλιώς αυτό – πορτραίτου. 

Τι γνώμη έχει όμως ένας άντρας για αυτή τη μανία σου; Θεωρεί πως είσαι ανασφαλής ή σε αντιμετωπίζει ως θηλυκό γεμάτο αυτοπεποίθηση;

Εκείνοι που ψηφίζουν "ναι": Σε ορισμένους άντρες αρέσει να σε βλέπουν χαρούμενη. Απολαμβάνουν το γεγονός, ότι έχεις αυτοπεποίθηση και αισθάνεσαι καλά με τον εαυτό σου, με αυτό που είσαι, με την εμφάνιση σου. Η γοητεία σου εκπέμπεται μέσα από μια αυθόρμητη πόζα σου.

...και οι "πολέμιοι": Από την άλλη υπάρχουν και οι δύσπιστοι, που όχι μόνο αδιαφορούν για το πόσες φωτογραφίες θα κάνεις upload, αλλά σχεδόν κατακρίνουν αυτή τη συνήθεια. Να πως βλέπει ένας τέτοιος άντρας τις selfies σου: Η αφθονία τους είναι αυτό ακριβώς το too much. Καθεμία φωτογραφία με τα δεκάδες φίλτρα που εσύ χρησιμοποιείς για να την επεξεργαστείς, μοιάζει εμπόδιο στην προσπάθεια του να σε γνωρίσει καλύτερα. Και αυτό μοιάζει σχεδόν απελπιστικό. 

Οι απόψεις είναι τελικά διφορούμενες. Μήπως πρέπει λοιπόν να βάλεις ένα τέλος;

Προσωπικά, θα σε συμβούλευα απλώς να μειώσεις τη συχνότητα, ώστε να μην καταλήξεις σε αυτό που οι celebrities αποκαλούν «μαϊντανός». Αν ευχαριστιέσαι να απαθανατίζεις τις μοναχικές ή κοινωνικές στιγμές σου, τότε κανείς δεν έχει δικαίωμα να σου το στερήσει.  Ακολούθησε το allyou στο Instagram!