Skip to main content

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αυτός είναι ένας από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους για να ξεπεράσεις έναν χωρισμό

Γιόγκα για όλα! 



Όταν χωρίζουμε, έχουμε την ευκαιρία να ανοίξουμε νέους ορίζοντες, δοκιμάζοντας καινούρια πράγματα. Μια από τις πλέον επωφελέστερες συνήθειες για μια... φρεσκοχωρισμένη γυναίκα είναι και η yoga. 

Πώς μπορεί αυτή η σωματική δραστηριότητα να σε διευκολύνει στο θέμα του χωρισμού; Πάρε μέρος σε ένα μάθημα, χωρίς να το πολυσκεφτείς και δες στην πράξη όσα σου προσφέρει σε πνευματικό επίπεδο.

• Θα σου διασφαλίσει καθαρή και αγνή σκέψη. Φαντάσου πως παρακολουθείς την ανατολή του ηλίου, για πρώτη φορά στη ζωή σου, σαν να μην πρόκειται ποτέ να την ξαναδείς. Αυτή η προοπτική σε βοηθά να σκεφτείς, χωρίς να λογαριάζεις το παρελθόν και το μέλλον των πραγμάτων γύρω σου. Βλέπεις τις καταστάσεις καθαρές, ως έχουν σήμερα, χωρίς προσδοκίες, επιθυμίες ή απόψεις. Αρκεί λίγο στρέτσινγκ, για να καταλάβεις το πώς βιώνεις το σήμερα, δίχως να απασχολείσαι με το πώς ζούσες από κοινού με το σύντροφο σου και ποιες είναι οι διαφορές στην καθημερινότητα σου.

• Αναπτύσσει τις συναισθηματικές αντοχές σου. Στη yoga αναγκάζεσαι να σταθείς για μερικά δευτερόλεπτα σε μια πόζα, που πιθανότατα σου προκαλεί δυσφορία και δυσκολία στην εκτέλεση, όμως μαθαίνεις ότι καλλιεργώντας την αντοχή σου μπορείς να υποστείς την ταλαιπωρία. Έτσι, ως προς τον χωρισμό, «εκπαιδεύεσαι» στο γεγονός ότι αυτός δεν είναι ποτέ pain – free, ωστόσο έχεις τη δυνατότητα να τον διαχειριστείς καλύτερα.

• Σου διδάσκει το παν μέτρον άριστον. Αυτό το είδος εκγύμνασης σου δείχνει το δρόμο για την ισορροπία, τη χρυσή τομή των πραγμάτων  και το μέτρο. Προσαρμόζοντας τη yoga στις ανάγκες της καθημερινότητας και πιο συγκεκριμένα στο χωρισμό, είσαι στην ευχάριστη θέση να κρατήσεις τη ζωή σου εντός ορίων. Δε χρειάζεται να βγεις έξω κάθε βράδυ ή να ξεσπάσεις στην υγεία σου, για να νιώσεις πιο ευχάριστα και να ξεχάσεις την απογοήτευση που σου έδωσε ο σύντροφος σου. Λάβε αποφάσεις έχοντας στο νου και τις επιπτώσεις τους και μη βγαίνεις εκτός εαυτού. 

Διαβάστε επίσης

ΣΧΕΣΕΙΣ

Tips ταχείας ανάρρωσης μετά από χωρισμό

Πώς να κάνεις τον πόνο του χωρισμού να περάσει πιο γρήγορα και πιο αποτελεσματικά

ΣΧΕΣΕΙΣ

Οι 11 πιο απαραίτητες δεξιότητες των επιτυχημένων συντρόφων

Ποιες στάσεις και συμπεριφορές χρειάζονται στις ευτυχισμένες μακροχρόνιες σχέσεις

ΣΧΕΣΕΙΣ

Πώς να διαφωνείς με «επιτυχία» – χρήσιμες συμβουλές από τους ειδικούς

Το να ξέρεις πώς να «μαλώνεις» είναι σωτήρια δεξιότητα στη σχέση σου, μάθε πώς να την αποκτήσεις

Προτεινόμενα

CELEBS

Υρώ Λούπη: Oι μοναδικές χειροτεχνίες της στο εξοχικό της στην Ερέτρια

Έχει μετατρέψει παλιά αντικείμενα σε ... «έργα τέχνης»

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Δεν φοβάμαι τα ελαττώματά μου. Λατρεύω τις ατέλειές μου» Lady Gaga

Happy birthday στη μία και μοναδική Lady Gaga

CELEBS

Δημήτρης Κόκοτας: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο τραγουδιστής

Kατά την διάρκεια των προβών του για το J2US