Επανασύνδεση με τον πρώην; Οι 3 κανόνες που θα την κάνουν να πετύχει - AllYou.gr

Search

Επανασύνδεση με τον πρώην; Οι 3 κανόνες που θα την κάνουν να πετύχει

Να η ευκαιρία σου. 

15 Ιανουαρίου 2015

Χάρη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η επανασύνδεση με έναν πρώην σύντροφο είναι περισσότερο πιθανή. Είναι μάλιστα ένα από τα πιο hot trend στις διαπροσωπικές σχέσεις και δεν είναι λίγοι οι άνθρωποι που κατάφεραν να... σμίξουν μετά από αρκετά χρόνια. Ανάλογα με το χρονικό διάστημα της παλιάς σου φλόγας, την ένταση του ειδυλλίου σας και το πόσο καλά γνωρίζατε ο ένας τον άλλο, μια ερωτική επανασύνδεση μπορεί να καταλήξει σε επιτυχία ή να φέρει στην επιφάνεια συγκρούσεις και ζητήματα του παρελθόντος. Οι παρακάτω κανόνες θα σε βοηθήσουν να μπεις στο δρόμο της μακροχρόνιας αγάπης. 

1. Κάνε μία νέα αρχή. Πρώτο βήμα η επανασύνδεση. Δεύτερο βήμα; Να παρουσιάσεις έναν πιο ώριμο χαρακτήρα, αποφεύγοντας συζητήσεις για σφάλματα του παρελθόντος. Αν σε απάτησε στα 17, δεν σημαίνει ότι θα κάνει το ίδιο και στα 30. Η επανένωση σας θα πρέπει να βασιστεί σε μια νέα αρχή, με την προοπτική μιας νέας σχέσης.

2. Αποδέξου το γεγονός ότι οι άνθρωποι αλλάζουν με την πάροδο του χρόνου. Ναι, τον γνωρίζεις χρόνια τώρα και ξέρεις ορισμένες πτυχές του χαρακτήρα του. Οι συνθήκες ζωής όμως, δημιουργούν εμπειρία και ανατρέπουν τα δεδομένα. Μείνε μακριά από προκαταλήψεις και απόλαυσε τη γνωριμία σας από την αρχή.

3. Σκέψου το διεξοδικά. Στην πραγματικότητα αναζητάς κάτι περισσότερο από άνεση σε μια σχέση. Πριν κάνεις το flashback αναλογίσου γιατί επιθυμείς να επανασυνδεθείς με το συγκεκριμένο άνθρωπο. Αν αισθάνεσαι απλά μοναξιά και λαχτάρα για μια ερωτική επαφή, τότε αναμφίβολα είναι ευκολότερο να απευθυνθείς σε κάποιο γνώριμο πρόσωπο από το παρελθόν – γνωστό εραστή. Ακολούθησε το allyou στο Instagram!