6 πράγματα που δεν πρέπει να πεις για τον πρώην σου - AllYou.gr

Search

6 πράγματα που δεν πρέπει να πεις για τον πρώην σου

Κορίτσια, αυτά δεν τα λέμε...

16 Ιανουαρίου 2015

Μπορεί ο χωρισμός να σου στοίχισε πολύ και εκείνος με τη συμπεριφορά του να σου έδειξε έναν άλλο χαρακτήρα από αυτόν που περίμενες. Παρόλα αυτά, ό,τι κι αν έχει στραβώσει -κι όσο κι αν έχει στραβώσει- σε μία σχέση δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να γίνεσαι πικρόχολη, γιατί στο τέλος της μέρας εσύ θα είσαι αυτή που θα πέσει στα μάτια του. Ίσως μάλιστα να πέσεις και στα μάτια των υπολοίπων. 

Άρα, λοιπόν, ό,τι κι αν έχει συμβεί μεταξύ σας δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να πεις:

1. Πως τo σεξ μαζί του ήταν κακό. Εκτός και αν ήταν μονίμως ξαπλωμένος σαν νεκρό ψάρι, το πόσο καλός είναι κάποιος στο κρεβάτι είναι τελείως υποκειμενικό. Ακόμα και αν η απόδοση του ήταν σχετικά σύντομη ή δεν είχε ιδέα από προκαταρκτικά, καλύτερα κράτησε την άποψη σου για σένα. Δεν ξέρεις αν θα το μάθει ή αν κάποια στιγμή επιστρέψεις στην αγκαλιά του!

2. Πως δεν είχε χρήματα. Όλοι έχουν διαφορετικό lifestyle και επειδή δεν μπορούσε να συναντήσει τα δικά σου στάνταρ δεν σημαίνει ότι ήταν "φτηνός". Μην φανείς ψώνιο, σχολιάζοντας την απουσία εσόδων του.

3. Πως τον αγαπάς ακόμα. Όλοι έχουμε περάσει από το βασανιστικό κομμάτι ενός χωρισμού. Με το να λες σε όλους πως ακόμα τον αγαπάς, απλά θα παρατείνεις την περίοδο που απαιτείται για να τον ξεπεράσεις.

4. Μην αποκαλύπτεις τα μυστικά του. Αν είσαι θετική στο να αποκαλύπτεις τρομερές ιστορίες που σου εμπιστεύτηκε κάποτε, τι θα λένε οι φίλοι σου ή ο νέος σύντροφος για σένα... Μάλλον ότι δε μπορούν να σε εμπιστευτούν και εκείνοι.

5. Μην αναφέρεσαι σε οτιδήποτε σου είπε για την οικογένειά του. Μην δείχνεις πρόσωπο ανάξιο εμπιστοσύνης με το να λες δεξιά και αριστερά ιστορίες για την οικογένειά του. Παρά το γεγονός ότι ενδεχομένως ο χωρισμός σας δεν έγινε κάτω από καλούς όρους, το να ζεις με εντιμότητα είναι ένας καλός τρόπος ζωής.

6. Μην εστιάζεις μόνο στα προτερήματά του. Και όμως υπάρχουν γυναίκες που, όταν αναφέρονται στους πρώην τους, μιλούν με εγκωμιαστικά λόγια για εκείνους, για τα δώρα που τους έκαναν, για το πόσο ωραίοι άντρες ήταν και διάφορα άλλα παρόμοια. Για το καλό των νέων σου σχέσεων και για την ηρεμία σου, κράτα το παρελθόν στη θέση που του αναλογεί: στο παρελθόν.  Ακολούθησε το allyou στο Instagram!