5 πράγματα που ξεχνάς να κάνεις όταν είσαι σε σχέση - AllYou.gr

Search

5 πράγματα που ξεχνάς να κάνεις όταν είσαι σε σχέση

Μήπως φταις κι εσύ που ρουτινιάζεις;

17 Ιανουαρίου 2015
Συντάκτης : Αναστασία Τουρούτογλου

Συνήθως, οι γυναίκες είμαστε αυτές που γκρινιάζουμε περισσότερο, στο πλαίσιο μιας σχέσης. Ότι δεν μας αφιερώνουμε τον χρόνο που θα θέλαμε, ότι δεν μας καταλαβαίνουν, ότι οι ανάγκες μας δεν είναι προτεραιότητα. Υπάρχουν όμως μερικά απλά, καθημερινά πράγματα που οι περισσότερες από εμάς παραμελούμε ή ξεχνάμε εντελώς όταν αισθανόμαστε πως έχουμε μπει στην διαδικασία μιας σταθερής δέσμευσης. Μήπως αν τα φέρναμε ξανά στο προσκήνιο, η ποιότητα της επαφής μας με τον σύντροφο μας θα εξακολουθούσε να είναι αυτή που ήταν τους πρώτους μήνες της σχέσης μας; Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να δοκιμάσεις:

1. Να διατηρείς μία καλή καθημερινή επικοινωνία: Προσπαθήστε να καλημερίζεστε και καληνυχτίζεστε (πάντα με το δικό σας προσωπικό ύφος) και μην ξεχνάτε να στέλνετε και κανένα sms ο ένας στον άλλο εκφράζοντας το ενδιαφέρον και την αγάπη σας.

2. Να ανεβάζεις την ψυχολογία του: Δεν είπαμε να τα βρίσκεις όλα τέλεια πάνω του. Μπορείς όμως για παράδειγμα να τον επαινείς που και που για τις ικανότητες του ή για το πόσο χρήσιμος είναι στην ζωή σου. Με αυτόν τον τρόπο θα δημιουργήσεις ένα πιο θετικό κλίμα ανάμεσά σας.

3. Να δώσεις χωρίς να περιμένεις ανταμοιβή: Τι εννοούμε; Χάρισε του απλόχερα τη βοήθεια σου, χωρίς να αποσκοπείς σε κάτι και πριν καν στο ζητήσει. Να ξέρεις πως αργά ή γρήγορα θα κάνει και αυτός το ίδιο για σένα. 

4. Να τσακώνεσαι (καμιά φορά): Μεταξύ μας πάντα, αν ένα ζευγάρι δεν τσακώνεται, γρήγορα θα βαρεθεί, αλλά -κυρίως- ποτέ δεν θα βρεθεί μία λύση που να ικανοποιεί και τους δύο. Γι΄αυτό, λοιπόν, πείτε τα παράπονά σας ελεύθερα, μέχρι να συμφωνήσετε και να καταλήξετε σε ένα κοινό συμπέρασμα. Η πολλή ηρεμία είναι ύποπτη. 

5. Να αποζητάς την τρυφερότητα: Κάνε ένα διάλειμμα από τις καθημερινές υποχρεώσεις και περιποιήσου τον σύντροφο σου. Όχι μαγειρεύοντας του ή κάνοντας τις δουλειές του σπιτιού, αλλά πλημμυρίζοντας τον με ζεστασιά και τρυφερότητα. Το να δίνετε ο ένας στον άλλο αγκαλιές, φιλιά και χάδια σε συχνή βάση είναι κάτι πάρα πολύ σημαντικό. Η επαφή είναι το παν!Ακολούθησε το allyou στο Instagram!