Αυτά είναι τα 3 "συστατικά" που θα σε κάνουν ένα με το σύντροφό σου - AllYou.gr

Search

Αυτά είναι τα 3 "συστατικά" που θα σε κάνουν ένα με το σύντροφό σου

Το μυστικό που όλες περιμέναμε.

26 Ιανουαρίου 2015

Η εμπειρία της αυθεντικής αγάπης είναι απλά φοβερή. Όλοι οι άνθρωποι είμαστε πρόθυμοι να «πέσουμε» με πάθος θύματα του έρωτα, να αφιερωθούμε στο άλλο μας μισό. Τι είναι, όμως, αυτό που κάνει μια γυναίκα και έναν άντρα «ένα»; Η "διαγραφή" του εσωτερικού, ψυχικού μας φόβου για δέσμευση και η χημεία, αποτελούν παράγοντες που αφήνουν την αγάπη να προκύψει αβίαστα. Υπάρχουν όμως και 3 ειδικότερες προϋποθέσεις. Ποιες είναι αυτές; 

1. Η αυθεντικότητα και η αληθινή οικειότητα ανάμεσα σε ένα ζευγάρι, που προκύπτουν από την ειλικρίνεια και την αυτογνωσία του ποιος πραγματικά είσαι.

2. Η ριζική αποδοχή του ανθρώπου που έχεις γνωρίσει, ώστε μπορείς να είσαι ουσιαστικά στήριγμα του στα εύκολα και τα δύσκολα, στις χαρές και το θυμό, τον ενθουσιασμό και την απογοήτευση.

3. Η αυτοπεποίθηση και η σεξουαλικότητα του ζευγαριού. Αυτά τα στοιχεία θεωρούνται θαυμαστά δώρα και κανείς δεν πρέπει να ντρέπεται για αυτά. Μην τα συγχέεις με τη ηθική και τις αξίες, γιατί αυτομάτως εμποδίζεις τον έρωτα να εξελιχθεί στο μέγιστο βαθμό του. Ακολούθησε το allyou στο Instagram!