Skip to main content

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αυτές οι 3 προτάσεις για την πιο.. ερωτική βραδιά του χρόνου, θα πείσουν και τις πιο δύσπιστες

Κάνε τα πλάνα σου.



Καρδούλες, τριαντάφυλλα, λούτρινα αρκουδάκια, σοκολάτες και ζαχαρωτά, αρωματικά κεριά και ένα καλό κρασί είναι λίγα μόνο από τα χαρακτηριστικά της... Η ημέρα των ερωτευμένων πλησιάζει. Ακόμα κι αν δεν πιστεύεις με πάθος σε αυτόν τον καθιερωμένο πια θεσμό, είναι μια καλή ευκαιρία να αφιερώσεις περισσότερο και ποιοτικό χρόνο στο σύντροφο σου.

Έτσι θα κάνεις τη βραδιά σας αξέχαστη:

1. Με τον πιο απλό τρόπο: Η λιτότητα είναι αυτό που ένας άντρας θεωρεί ρομαντικό. Υπό το φως των κεριών, μετέτρεψε το σπίτι σου σε chic εστιατόριο και απολαύστε ένα γεύμα για δύο, φτιαγμένο από τα χεράκια σου. 

2. Με δώρα που θα τον εκπλήξουν: Λέμε ναι στις σοκολάτες και τα λουλούδια επάνω στο τραπέζι, αλλά για να τον κάνεις να αισθανθεί την αγάπη σου, θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις το ένστικτο και τη γνώση σου. Είναι ο άνθρωπος σου. Τον ξέρεις καλύτερα από κάθε φίλο του. Τι θα τον ενθουσίαζε περισσότερο; Εμείς σου προτείνουμε δυο εισιτήρια με μακρινό προορισμό.

3. Εντυπωσιάζοντας τον με δώρα χωρίς..κόστος! Διάλεξε μια ή όλες τις παρακάτω hot ιδέες και σου εγγυόμαστε πως δε θα θέλει να τελειώσει ποτέ αυτή η νύχτα:

* Home spa, για το οποίο θα χρειαστείς μερικά αρωματικά κεριά, ρομαντική και χαλαρή μουσική και αιθέριο έλαιο για αισθησιακό μασάζ.

* Sex. Δε θέλει και μεγάλη συζήτηση! 

* Playful lingerie. Τα περισσότερα... αρσενικά παραδέχονται ότι λατρεύουν τα  σέξι εσώρουχα. Φόρεσε κάτι "σκανταλιάρικο" και το αποτέλεσμα θα σε ανταμείψει.

 

 

Διαβάστε επίσης

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΣΧΕΣΕΙΣ

Λόγοι για τους οποίους δυσκολεύεσαι να αφήσεις πίσω σου μη διαθέσιμους συναισθηματικά άνδρες

Διάβασέ τους καλά, μάθε τους απέξω και πάρε επιτέλους τα μέτρα σου

ΣΧΕΣΕΙΣ

Παθητική Επιθετικότητα: ποιες είναι οι μακροπρόθεσμες συνέπειες

Η παθητική επιθετικότητα καταστρέφει τις σχέσεις, δείτε γιατί πρέπει να την αποφεύγετε

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.