Με τον σύντροφό σου είστε... ετερώνυμα; 5 λόγοι για να το γιορτάσετε! - AllYou.gr

Search

Με τον σύντροφό σου είστε... ετερώνυμα; 5 λόγοι για να το γιορτάσετε!

Κι όμως, έλκεστε.

10 Φεβρουαρίου 2015

Είστε λίγο καιρό μαζί και έχεις αρχίσει να διαπιστώνεις ότι δεν ταιριάζετε τόσο όσο νόμιζες όταν γνωριστήκατε. Ε και; Σταμάτα να αγχώνεσαι και ξεκίνα να σκέφτεσαι πως το γεγονός ότι εσύ και ο ο φίλος σου προέρχεστε από διαφορετικούς κόσμους έχει και θετικά του σημεία. Οι παρακάτω λόγοι θα σε κάνουν να δεις την κατάσταση από άλλη οπτική γωνία και να σκεφτείς ότι -παρά τις διαφορές σας- ο αγαπημένος σου ίσως και να είναι το άλλο σου μισό.

1. Έχετε τελείως διαφορετικές παρέες. Μπορεί σε πρώτη επαφή με τους φίλους του να "φρικάρεις", αλλά σκέψου πως έχεις τη δυνατότητα να γνωρίσεις άτομα τα οποία να έχουν τελείως διαφορετική νοοτροπία και ιδεολογία από εσένα. Στην περίπτωση αυτή, να είσαι openminded και ανοιχτή σε κάθε διάλογο-και φυσικά όχι προκατειλημμένη.

2. Πραγματικά έχεις να δώσεις και να πάρεις πράγματα από το ταίρι σου. Αν, για παράδειγμα, ξέρεις τα πάντα από οικονομικά και αυτός από τέχνη, όχι μόνο θα γνωρίσεις ένα διαφορετικό κόσμο, αλλά θα διευρύνεις και τον πνευματικό σου ορίζοντα. Επίσης, η διαφορετική οπτική με την οποία βλέπετε ένα θέμα μπορεί να χρειάζεται χρόνο να γίνει κατανοητό -και από τους δύο σας- αλλά σίγουρα θα είναι μία ενδιαφέρουσα εξερεύνηση.

3. Πειραματίζεσαι με καινούργια πράγματα. Αν είσαι απόλυτη σε πολλά θέματα, τότε καλά θα κάνεις να βάλεις λίγο νερό στο κρασί σου. Αυτό γίνεται σε όλες τις σχέσεις, αλλά όταν ο σύντροφός σου κάνει πράγματα που δεν τα έχεις δοκιμάσει ποτέ, μην είσαι αρνητική, πάρε μία βαθιά ανάσα και πειραματίσου. Πού ξέρεις; Mπορεί και να περάσεις καλά!

4. Με κάποιο ανεξήγητο τρόπο συμπληρώνετε ο ένας τον άλλον. Το ότι τα ετερώνυμα έλκονται είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο. Το ότι βλέπεις έναν άνθρωπο ο οποίος διαφέρει κατά πολύ από σένα μερικές φορές σε εξιτάρει και σε βάζει στη διαδικασία του να τον ανακαλύψεις. Επομένως, αν έχει εκείνος τα χαρακτηριστικά στα οποία δεν διακρίνεσαι εσύ τότε θα συμπληρώσει το "κενό" και εσύ αντίστοιχα.

5. Είναι όλα θέμα χημείας. Το ότι δεν συχνάζετε στα ίδια μέρη, δεν ακούτε το ίδιο είδος μουσικής και δεν διαβάζετε και οι δύο Φόκνερ δεν σημαίνει πως δεν έχετε χημεία ή πως δεν μπορείτε να επικοινωνήσετε. Αν έχεις χημεία, όρεξη και υπομονή τότε ίσως μπορείς να συνυπάρξεις με αυτό το άτομο. Αυτό που πρέπει μόνο να βρεις είναι το μαγικό κουμπί που δεν μπλέκεις τον κόσμο σου με τον κόσμο του.Ακολούθησε το allyou στο Instagram!