Οι 4 must κανόνες που θα σου χαρίσουν τον απόλυτο έρωτα - AllYou.gr

Search

Οι 4 must κανόνες που θα σου χαρίσουν τον απόλυτο έρωτα

Κάν' τους πράξη. 

24 Φεβρουαρίου 2015

Η ανιδιοτελής αγάπη παρουσιάζεται ως η πιο αγνή μορφή του έρωτα, ο χρυσός κανόνας, το σημείο εκείνο της προσωπικής ευτυχίας που όλοι θα θέλαμε να αγγίξουμε. Και κάπου εκεί ξεκινούν οι σκέψεις για το πως θα κατορθώσεις να αγαπήσεις άνευ όρων το σύντροφο σου, ώστε να ζήσεις τον απόλυτο έρωτα.  

Αν το καλό σκεφτείς βέβαια, αυτό το είδος της αγάπης στην πραγματικότητα μπορεί να σε καταστρέψει. Επιλέγοντας να δίνεσαι και να δένεσαι συναισθηματικά δίχως όρους, θα πει ότι γίνεσαι αυτόματα δυστυχισμένη, μιας και οι θυσίες για να ικανοποιήσεις το άλλο σου μισό είναι μονομερείς και αμέτρητες. 

Για να ξεμπερδέψεις λιγάκι την κατάσταση και να αποκτήσεις μια υγιή ερωτική σχέση, κάνε εξάσκηση στους παρακάτω κανόνες που αφορούν στην ερωτική ζωή των συντρόφων και μάθε ότι αυτούς πρέπει να τους αποδεχτεί το ίδιο και ο εκάστοτε σύντροφος.  

1. Η ανιδιοτελής και άνευ όρων αγάπη δε συνοδεύεται από το ελαφρυντικό της συγχώρεσης ως δεδομένο αποτέλεσμα σε κάθε σφάλμα. 

2. Δεν πρόκειται για υποχρέωση, αλλά για ξεκάθαρη, προσωπική επιλογή. 

3. Μιλώντας για την ανιδιοτελή αγάπη κάνεις λόγο για τρόπους και συμπεριφορές που την αποδεικνύουν και όχι για είδος αγάπης.  

4. Η συγκεκριμένη φιλοσοφία απαιτεί αμφίδρομη ανταπόκριση.  Ακολούθησε το allyou στο Instagram!