Είσαι η τέλεια σύντροφος; 5 τρόποι να το τσεκάρεις! - AllYou.gr

Search

Είσαι η τέλεια σύντροφος; 5 τρόποι να το τσεκάρεις!

Μπορείς να γίνεις, από σήμερα κιόλας...

03 Μαρτίου 2015

Τον αγαπάς, τον λατρεύεις και είσαι πολύ ευτυχισμένη μαζί του. Κι όμως σε τρώει η αγωνία: είναι κι αυτός το ίδιο ευτυχισμένος δίπλα σου; Kι αν όχι,πώς θα καταφέρεις να του δώσεις όλα αυτά που χρειάζονται για να μείνει κοντά σου για πολύ - πολύ - πολύ καιρό; Παρακάτω θα βρεις 5 (μικρά και μεγάλα) πράγματα που θα έκαναν κάθε άντρα χαρούμενο. 

1. Όταν είσαι μαζί του, να είσαι μαζί του: Κλείσε το κινητό σου! Οι κλήσεις, τα status updates και το Instagram μπορούν να περιμένουν. Αν θες να αναπτύξεις επικοινωνία με το σύντροφό σου, τότε φρόντισε όταν είσαι μαζί του να είσαι πραγματικά εκεί… Κοίτα τον στα μάτια και δωσ’ του τα καταλάβει ότι δεν θα ήθελες να είσαι πουθενά αλλού!

2. Αγάπησε κάτι που αγαπά και εκείνος: Όλο και με κάτι θα είναι παθιασμένος ο σύντροφός σου. Κάνε μια λίστα από τις αγαπημένες του ασχολίες και ακολούθησε τον! Κάντε πράγματα παρέα, για τα οποία μπορείτε μετά να συζητάτε και να μοιράζεστε την εμπειρία σας. Οι σχέσεις πετυχαίνουν με τη συνεργασία, όχι με το να κάνει ο καθένας τη ζωή του.

3. Γίνε (και) φίλη του: Οι άντρες θέλουν μια σύντροφο με την οποία θα είναι και φίλοι, που θα μπορούν να μοιράζονται αστεία, μια χαζοκουβέντα, παιχνίδια, στιγμές γέλιου.

4. Μην γκρινιάζεις για μικροπράγματα: Οι γυναίκες έχουμε την τάση να γκρινιάζουμε και να δημιουργούμε μικρο-δράματα συχνά για το τίποτα. Αν ο φίλος σου δεν θέλει με τίποτα να βάλει πλυντήριο, ειλικρινά δεν χρειάζεται να στήσεις καβγά. Πιθανά, να είναι πρόθυμος να κάνει κάτι άλλο. Ανακάλυψε το! Και προσπάθησε να επικεντρώνεις όχι στα πράγματα που δεν σ’ αρέσουν σ’ αυτό, αλλά σ’ αυτά που αγαπάς.

5. Αγνοείστε τους λογαριασμούς σας στα social media: Είστε εραστές και φίλοι στην πραγματική ζωή, γιατί πρέπει να ασχολείστε online ο ένας με τον άλλο; Επίσης, δεν χρειάζεται η ζωή του στο Facebook και τα υπόλοιπα social να σου γίνει άγχος. «Ποια είναι αυτή στη φωτογραφία;», «Γιατί σχολίασες σε εκείνη;» και άλλα τέτοια «εικονικά» άγχη δεν θα πρέπει να υπάρχουν αν υπάρχει εμπιστοσύνη. Και άμα δεν υπάρχει εμπιστοσύνη, δεν υπάρχει σχέση.Ακολούθησε το allyou στο Instagram!