Skip to main content

ΣΧΕΣΕΙΣ

Σε φλερτάρει; "Διάβασέ" το στο σώμα του!

Πόσο παρατηρητική μπορείς να γίνεις;



Η γλώσσα του σώματος προδίδει πολλά για το συναισθηματικό κόσμο ενός άντρα ή μιας γυναίκας, για τις πιο κρυφές σκέψεις τους, αρκεί να γνωρίζεις, πώς να τη διαβάσεις. Εκτός αυτού, μην ξεχνάς, ότι το σώμα χρησιμοποιείται συνειδητά ή ασυναίσθητα για να στείλει μηνύματα στο αντίθετο φύλο κατά τη διάρκεια του φλερτ, αλλά ορισμένες κινήσεις αφορούν αποκλειστικά το σώμα των αντρών.

Για να ρίξεις το επόμενο «θύμα» σου εύκολα, αυτά τα τρικ θα ανοίξουν τα χαρτιά του και θα σου αποκαλύψουν τι σκέφτεται για εσένα:

Το στέρνο του: Οι άντρες συνηθίζουν να κεντράρουν με το στέρνο τους το σημείο του ενδιαφέροντος τους. Παρατήρησε προς ποια κατεύθυνση το έχει στραμμένο, ακόμα κι αν δεν απευθύνει το λόγο σε εσένα και θα καταλάβεις αμέσως αν είσαι στο πλάνο του.

Τα χέρια του: Ένα άλλο εργαλείο που χρησιμοποιούν οι άντρες για να αναδείξουν τη γοητεία και το δυναμισμό τους, είναι τα χέρια τους. Συγκεκριμένα, πρόσεξε αν τα τοποθετήσει επάνω στους μηρούς του, ενώ κάθεται. Προφανώς προσπαθεί να μεταφέρει το βλέμμα σου κάπου ανάμεσα στα πόδια του.

Τα μαλλιά του: Μπορεί να μην έχει τη δυνατότητα να στριφογυρνάει μια τούφα μασώντας παράλληλα μια τσίχλα, όμως ο άντρας που θέλει να σε ρίξει ή τουλάχιστον να φλερτάρει μαζί σου, έχει πάντοτε κατά νου το styling των μαλλιών του, γι’ αυτό θα τον δεις να προσπαθεί πολλάκις να τα διορθώσει. 

Τα μάτια του: Η πιο κλασσική εκδοχή του φλερτ, αφού μια ματιά του μόνο φτάνει. Το βαθύτερο νόημα βέβαια αυτής της μεθόδου είναι, πως επιθυμεί να σου δείξει, ότι είναι τίμιος και ανοιχτός στις προτάσεις σου.

 

 

Διαβάστε επίσης

ΣΧΕΣΕΙΣ

Οι 11 πιο απαραίτητες δεξιότητες των επιτυχημένων συντρόφων

Ποιες στάσεις και συμπεριφορές χρειάζονται στις ευτυχισμένες μακροχρόνιες σχέσεις

ΣΧΕΣΕΙΣ

Πώς να διαφωνείς με «επιτυχία» – χρήσιμες συμβουλές από τους ειδικούς

Το να ξέρεις πώς να «μαλώνεις» είναι σωτήρια δεξιότητα στη σχέση σου, μάθε πώς να την αποκτήσεις

ΣΧΕΣΕΙΣ

Συμπεριφορές που προδίδουν ότι κάποιος σας αντιπαθεί

Πώς να καταλάβετε ότι κάποιος δεν χαίρεται και πολύ όταν σας βλέπει, ακόμα κι αν δεν το παραδέχεται

Προτεινόμενα

ΠΑΙΔΙ

Οδηγός για γονείς παιδιών που ξεχωρίζουν για τις υψηλές επιδόσεις τους

Είναι σημαντικό να τους υπενθυμίζουμε συνεχώς ότι η αξία τους δεν συνδέεται αποκλειστικά με τα επιτεύγματα ή τις διακρίσεις τους.

ΤΑΞΙΔΙ

Στον παράδεισο που μπορεί να φιλοξενήσει την 3η σεζόν του The White Lotus

Αν φιλοξενήσει εσάς πάντως, σίγουρα θα περάσετε ονειρικά