Έχεις κολλήσει; 5 τρόποι να μετατρέψεις μία ελεύθερη σχέση σε... κανονική - AllYou.gr

Search

Έχεις κολλήσει; 5 τρόποι να μετατρέψεις μία ελεύθερη σχέση σε... κανονική

Όλα γίνονται!

04 Μαρτίου 2015

Πόσα διαφορετικά θα ήταν άραγε τα πράγματα αν μπορούσαμε να διαβάσουμε το μυαλό του άντρα που μας ενδιαφέρει; Τότε σίγουρα τα πράγματα θα ήταν πολύ πιο απλά. Παρόλα αυτά, μπορεί, να μη ξέρουμε (δυστυχώς) τα πάντα για τις σχέσεις και τους άνδρες, αλλά το άλλο φύλο κατά καιρούς μας έχει δώσει μερικά σημάδια για το τι έχει περισσότερο ανάγκη αλλά και για όλα εκείνα τα όποια καλό θα ήταν να αποφύγεις αν τον θέλεις πολύ...

1. Μην είσαι βουλωμένο γράμμα. Συγγνώμη για την έκφραση, αλλά οι άντρες δεν θέλουν να είσαι ακριβώς αυτό. Λίγο μυστήριο και φυσικά το υπονοούμενο πως δεν είσαι δεδομένη θα τους βάλει στο τρυπάκι να σε κυνηγήσουν και να σε κάνουν δικιά τους. Παίξτο και λιγάκι αδιάφορη και θα με θυμηθείς!

2. Μην τον κατηγορείς. Το να υπενθυμίζεις σε ένα άντρα τα λάθη του δεν είναι καλό σημάδι! Εκείνοι είναι πολύ εγωιστές και εμείς έχουμε πάντα δίκιο. Συγκεντρώσου, λοιπόν, στην κατάσταση και όχι στο ποιος φταίει περισσότερο και ποιος λιγότερο.

3. Μην βάζεις κατευθείαν ταμπέλα στην μεταξύ σας επαφή. Οι άντρες είναι περίεργα πλάσματα, μπορεί να σε προσέχουν, να σε φροντίζουν και να δείχνουν σημάδια ενδιαφέροντος για σένα, αλλά δεν είναι πάντα έτσι. Μπορεί να του αρέσει στην αρχή, να περνάτε καλά, αλλά μην θέλει τη ταμπέλα»σχέση». Αν ισχύει αυτό και σ’αρέσει, κάνε λίγη υπομονή... Ο χρόνος θα δείξει αν μπορείς να είσαι σε αυτό το mood ή όχι.

4. Κόψε ταχύτητα. Αυτό το tip ίσως δεν θέλουν να το ξέρεις, αλλά πρέπει. Οι άντρες σε μία σχέση συνήθως δεν βάζουν όρια, αλλά εσύ πρέπει να βάλεις. Μην βαδίζεις με τις δικές του ταχύτητες, γιατί τότε θα σκοντάψετε και οι δύο. Όλα θα τα ζήσετε, αλλά όχι αμέσως. Μία σχέση θέλει ποιοτικό χρόνο για να δημιουργηθεί και κυρίως αγάπη και όρεξη για επικοινωνία!

5. Άκουσε τι έχει να σου πει. Αυτό που βλέπουμε στις σειρές που η κοπέλα μιλάει, μιλάει, μιλάει και ο άντρας περιμένει να τελειώσει και να της εξηγήσει... Μην το κάνεις. Άκουσε πρώτα τι έχει να σου πει και στη συνέχεια ακολούθησε τη συζήτηση εκεί που θέλεις με ερωτήσεις. Ο ήπιος τόνος και η υπομονή έχουν αποτέλεσμα. Τέλος μην ξεχνάς την ειλικρίνεια, πάνω σε αυτήν στηρίζονται τα πάντα αφού είναι το Α και το Ω στη σχέση σας.

Hot αυτή τη στιγμή!

ΣΧΕΣΕΙΣ

3 λόγοι που οι άντρες οδηγούνται στην απιστία

Τα πιθανά σενάρια πίσω από την απόφαση του να κοιτάξει άλλη ενώ είσαστε μαζί.
ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Ένας πολύ καλός λόγος να παραγγέλνεις συχνότερα sushi

Αν έψαχνες δικαιολογίες τις έχεις με τη σφραγίδα της επιστήμης.
ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Η έρευνα που πρέπει οπωσδήποτε να έχει υπόψη κάθε τεμπέλα

Οι επιστήμονες έρχονται να δικαιώσουν τους… φυγόπονους και να μιλήσουν με στοιχεία για το δικαίωμα στην τεμπελιά.
STAR STYLE

Οι εμφανίσεις της Michelle Obama που δε γίνεται να ξεχάσουμε

Ενώ η αντίστροφη μέτρηση μέχρι την εκλογή του επόμενου Προέδρου της Αμερικής έχει ξεκινήσει, εμείς κάνουμε μια αναδρομή στις εμφανίσεις της πιο αγαπημένης Πρώτης Κυρίας!
ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ

6 φθινοπωρινές αποχρώσεις μανό που πρέπει να δοκιμάσεις

Μην υποδεχτείς το Φθινόπωρο μόνο στην ντουλάπα σου, αλλά και στα νύχια σου!
ΑΣΚΗΣΗ

3 τρόποι να γυμναστείς παρέα με τον καλό σου

Ναι, μπορείτε να έρθετε πιο κοντά κάνοντας γυμναστική.