5 (πολύ) λάθος τρόποι για να χωρίσεις - AllYou.gr

Search

5 (πολύ) λάθος τρόποι για να χωρίσεις

Μην τους κάνεις κι εσύ...

05 Μαρτίου 2015

Μέρες τώρα γυρίζει η σκέψη στο μυαλό σου, δεν απαντάς στα τηλεφωνήματα του, ψάχνεις με νύχια και με δόντια πίστωση χρόνου για να κάνεις κάτι που δεν σου είναι καθόλου ευχάριστο… Ναι, θέλεις να χωρίσετε, ναι δεν θέλεις να τον στενοχωρήσεις, αλλά – προς Θεού – μην επιλέξεις τους χειρότερους δυνατούς τρόπους για μία έτσι κι αλλιώς δυσάρεστη ανακοίνωση. Και επειδή, οι άνθρωποι ξέρουμε να αρχίζουμε σχέσεις, αλλά το να τις τελειώνουμε δεν είναι ακριβώς το δυνατό μας σημείο, να ένας μικρός οδηγός για το πώς δεν πρέπει να χωρίσεις

1. Μην του το στείλεις σε μήνυμα. Εκτός από άγαρμπο και αγενές, μαρτυρά άνθρωπο με μηδενική συναισθηματική νοημοσύνη. Ειδικά αν πρόκειται για μακροχρόνια σχέση, το να χωρίσεις με ένα μήνυμα στο κινητό, είναι άδικο. Και για τους δυο σας.

2. Μην του το γράψεις σε χαρτί. Ναι, έχεις δει πολλές ταινίες και μπράβο σου, αλλά αυτά τα δραματικά λάθη είναι μόνο για τις ταινίες. Δυο λόγια γραμμένα σε ένα χαρτί, δείχνουν δειλία. Γιατί να φανείς τόσο φοβιτσιάρα από τη στιγμή που έχεις πάρει τις αποφάσεις σου;

3. Μην αλλάξεις – απλώς- το relationship status στο Facebook. Εντάξει, ντροπής πράγματα και τον φέρνεις και σε εξαιρετικά δύσκολη θέση σε κοινούς φίλους και γνωστούς. Ακόμη κι αν το αξίζει, που λέει ο λόγος, ένα τέτοιο μάθημα, δεν πρέπει να το δώσεις εσύ.

4. Μην χωρίσεις δια αντιπροσώπου. Καταλαβαίνεις ότι είναι τουλάχιστον αστείο, το να αναθέσεις σε κάποιον να ανακοινώσει μία τέτοια απόφαση; Και όχι, δεν έχει σημασία αν είναι η καλύτερη σου φίλη, ο αδελφός σου ή ένας Θεός ξέρει ποιος άλλος.

5. Μην χωρίσεις απ’ το τηλέφωνο. Άλλος απρόσωπος τρόπος για να πεις σε κάποιον ότι χωρίζετε. Εννοείται ότι θα σκεφτεί αυτό που θα σκεφτόσουν κι εσύ: ότι δεν έχεις το κουράγιο ούτε στα μάτια να τον κοιτάξεις κι αλήθεια ποιος να ‘ναι ο λόγος που δεν το ‘χεις;

Τι κάνεις, λοιπόν; Ανακοινώνεις την απόφαση σου πρόσωπο με πρόσωπο και δεν φεύγεις από την κατάσταση αδιαφορώντας για τις συνέπειες.

 

Hot αυτή τη στιγμή!

ΣΧΕΣΕΙΣ

Μίνι οδηγός για να ξεπεράσεις ακόμα έναν καβγά με τον καλό σου

Προτού υψώσεις λευκή σημαία ή προδιαγράψεις το μέλλον της σχέσης σου, δοκίμασε αυτά τα τρικ.
STAR STYLE

5 μυστικά για να ντυθείς και εσύ σαν την αγαπημένη σου σταρ

Αρκεί να «κλέψεις» τα στιλιστικά τους μυστικά για να αποκτήσεις και εσύ μια άψογη εμφάνιση!
ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ

Τα πιο ωραία τατουάζ που έχουμε δει σε μοντέλα

Ψάχνεις ποιο θα είναι το επόμενο σχέδιο που θα "χτυπήσεις"; Πάρε έμπνευση!
ΔΙΑΤΡΟΦΗ

«Πως να σταματήσω την ακατανίκητη επιθυμία μου για γλυκό;»

Υπάρχουν αρκετοί τρόποι να βάλεις στοπ στα γλυκά και είναι όλοι νόστιμοι.
STAR STYLE

Οι 6 καλύτερες εμφανίσεις της Michelle Pfeiffer στην μεγάλη οθόνη

Η γνωστή ηθοποιός αποδεικνύει ότι μπορεί να υποστηρίξει άψογα όχι μόνο τους ρόλους που τις δίνονται, αλλά και τα τρελά outfits τους!
BEAUTY TIPS

Όλη η αλήθεια για την τριχόπτωση του φθινοπώρου

Δεν είναι μύθος, αλλά πραγματικότητα – και σήμερα μαθαίνεις πώς θα αντιμετωπίσουμε την… πτώση.