3 πράγματα που σκέφτεται ο σύντροφός σου για το σώμα σου - AllYou.gr

Search

3 πράγματα που σκέφτεται ο σύντροφός σου για το σώμα σου

Και ΔΕΝ είναι αυτά που φαντάζεσαι...

07 Μαρτίου 2015

«Ατέλεια» λες εσύ, «σέξι» λέει εκείνος... Μα τι, πραγματικά, πιστεύουν οι άντρες για το σώμα σου; Μπορεί να σου φανεί περίεργο, αλλά οι άντρες βλέπουν το γυναικείο σώμα με μία εντελώς διαφορετική ματιά. Κάθε φορά που κοιτάζεσαι στον καθρέφτη, τα μάτια σου σκανάρουν από πάνω μέχρι κάτω κάθε πραγματική ή πιθανή ατέλεια, από ένα ελάχιστα στραβό δόντι μέχρι το αστείο δαχτυλάκι του ποδιού. Για τους άντρες όμως δεν ισχύει το ίδιο, αφού αν τους αρέσει μια γυναίκα, το μόνο που βλέπουν είναι την στιγμή που θα την γδύσουν και θα ασχοληθούν μαζί της.

Οι άντρες βλέπουν το σώμα σου με τρεις τρόπους, από τους οποίους κανένας δεν μοιάζει με τον τρόπο που βλέπεις εσύ το σώμα σου. Ποιοι είναι αυτοί; 

1. Βλέπουν ό,τι σε κάνει γυναίκα. Αυτό σημαίνει ότι, όταν σε κοιτάζουν, παρατηρούν όλα όσα σε κάνουν μια μοναδική γυναίκα. Στήθος, γοφοί, οπίσθια, καμπύλες…ακόμα και ο τρόπος που περπατάς. Είναι σχεδόν αδύνατο για κάθε άντρα να παρατηρήσει οτιδήποτε άλλο πριν ασχοληθεί με τα μέρη του σώματός σου που φωνάζουν «είμαι γυναίκα». Τα παχάκια στο κάτω μέρος των χεριών, οι ραγάδες και η κυτταρίτιδα δεν είναι στη λίστα τους. Σοκαρίστηκες;

2. Βλέπουν ό,τι σε κάνει μοναδική. Εκείνο το στραβό δόντι που λέγαμε; Το βρίσκουν χαριτωμένο! Τα παχάκια στη μέση; Είναι πολύ κοντά στα οπίσθιά σου, κάτι που θεωρούν ως ένα από τα καλύτερα πράγματα στον κόσμο. Νομίζεις ότι έχεις πολύ λεπτά χείλη; Απλά, λατρεύουν όταν τους χαμογελάς. Αν οι άντρες παρατηρήσουν ένα συγκεκριμένο μέρος στο σώμα σου που νομίζεις ότι σε κάνει να φαίνεσαι φρικτή, το μόνο που σκέφτονται είναι ότι σε κάνει μοναδική. Από τη στιγμή που θέλουν εσένα, τότε θέλουν και κάθε μέρος του σώματός σου.

3. Βλέπουν ό,τι τους κάνεις εσύ να προσέξουν. Εδώ έχεις τη δύναμη να κάνεις την σχέση ακόμα πιο δυνατή ή να τη διαλύσεις. Όταν παραπονιέσαι συνεχώς για το σώμα σου, η επιθυμία του συντρόφου σου μειώνεται, όσο περνά ο καιρός. Με άλλα λόγια, τον απορρίπτεις. Σκέφτεται «θα μπορούσα να αγγίζω το σώμα της όλη την ημέρα» κι εσύ λες «είμαι πολύ πλαδαρή». Σου έχουμε νέα: Όσο μειώνεις τον εαυτό σου, μειώνεις και την επιθυμία και τον ενθουσιασμό του συντρόφου σου για σένα. Κάνε το αντίστροφο, λειτουργεί!

Hot αυτή τη στιγμή!

ΟΜΟΡΦΙΑ

5 προϊόντα για μια επιτυχημένη πρωινή ρουτίνα ομορφιάς

Αυτά τα προϊόντα θα ξεκινήσουν την ημέρα σου σωστά!
ΤΑΞΙΔΙ

Αυτό είναι το πιο αγαπητό μνημείο στον κόσμο

Εκατομμύρια τουρίστες πιστεύουν ότι αυτό το μνημείο είναι κορυφαίο...
ΑΣΚΗΣΗ

6 σημάδια ότι πρέπει να γυμνάζεσαι περισσότερο

Το σώμα σου φωνάζει ότι θέλει γυμναστική. Το ακούς;
DO IT YOURSELF

3 tips για να έχεις όμορφο ύπνο

Απλές συμβουλές για να ξυπνήσεις φρέσκια και ξεκούραστη.
DO IT YOURSELF

Να τι θα φορέσεις στην επόμενη βραδινή σου έξοδο

Ακόμη και αν ο καιρός γράφει… μείον, εσύ θα είσαι in style!
ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Τελικά υπάρχουν τρόφιμα με αρνητικές θερμίδες;

Ώρα να μάθεις αν όντως υπάρχουν τρόφιμα που αποδίδουν λιγότερες θερμίδες από αυτές που δαπανά ο οργανισμός για την πέψη τους.