5 λόγοι για να αγαπήσεις τον Mr Savoir Vivre - AllYou.gr

Search

5 λόγοι για να αγαπήσεις τον Mr Savoir Vivre

Καιρός να τον εκτιμήσεις. 

08 Μαρτίου 2015

Ξέχνα τα rude boyz της Rihanna και τον κύριο Grey του Fifty Shades. Εδώ, μιλάμε για έρωτα με... τρόπους!  Μπορεί, αρχικά, να είναι παρεξηγημένος, αλλά ο τύπος με το κοστούμι, τη γραβάτα και το δερμάτινο χαρτοφύλακα, στην πραγματικότητα δεν είναι και τόσο σνομπ, όσο νομίζεις. 

Είναι αποδεδειγμένο ότι εμείς οι γυναίκες αναζητούμε το απόλυτο αρσενικό, που θα γίνει στήριγμα ζωής και αναντικατάστατος εραστής. Με λίγα λόγια, ψάχνουμε ένα καλό... παλικάρι, που θα τα έχει όλα. Από την άλλη πλευρά βέβαια, η αλλοπρόσαλλη φύση και ψυχοσύνθεσή μας, έλκεται από το απαγορευμένο που θα συναντήσει εκεί έξω, από τον σκληρό, τον δύσκολο, το αλάνι. Από το rude boy της Rihanna. 

Αυτό που δεν αναλογιζόμαστε ωστόσο, πριν επιλέξουμε, είναι ότι ο τελευταίος τύπος άνδρα, έχει μεγαλύτερες πιθανότητες να μας προδώσει- απογοητεύσει- πληγώσει. Μήπως λοιπόν να αναθεώρησεις κι εσύ μαζί μου και να αναζητήσεις τον Mr Gentleman; 

Τουλάχιστον αυτός έχει τα παρακάτω (πολύ σημαντικά) πλεονεκτήματα:

1. Δε θα ασκήσει ποτέ σωματική ή λεκτική βία εις βάρος σου.

2. Είναι αξιόπιστο άτομο εκ φύσεως και δε θα σε εκθέσει με τη συμπεριφορά του σε τρίτους, ειδικά αν είσαι παρούσα. 

3. Θα γίνει αγαπητός από τους γονείς σου, στην πρώτη κιόλας μέρα της γνωριμίας τους. 

4. Θα σε κάνει να ξεχωρίσεις, να αισθανθείς μια πραγματική Κυρία, σεβόμενος ότι ναι μεν γυναίκες και άντρες είναι ίσοι, αλλά υπάρχουν και ορισμένες διαφορές. 

5. Διαθέτει καλλιεργημένο νου και πνεύμα, που του επιτρέπουν να φερθεί κομψά σε όλες τις περιστάσεις. Έτσι, δε θα κατακρίνει τις επιλογές σου, ούτε και θα προσπαθήσει να αλλάξει εσένα και τα πιστεύω σου, όπως πολύ λανθασμένα συνηθίζουν οι περισσότεροι, κατά τα άλλα σύγχρονοι, άντρες. Ακολούθησε το allyou στο Instagram!