Ποιος είναι ο πρώτος άνθρωπος που θα έπαιρνες τηλέφωνο μετά από ένα χωρισμό; - AllYou.gr

Search

Ποιος είναι ο πρώτος άνθρωπος που θα έπαιρνες τηλέφωνο μετά από ένα χωρισμό;

Αυτές είναι οι πιο συχνές απαντήσεις.

11 Μαρτίου 2015

Ο Μάρτιος είναι ο μήνας των περισσότερων χωρισμών. Ή τουλάχιστον αυτό έδειξε μια αμερικανική έρευνα που διεξάχθηκε από το 2008 μέχρι το 2011. Αλλά ένας χωρισμός δεν είναι ποτέ εύκολος, ανεξαρτήτως της εποχής. Γι' αυτό η αμερικανική εταιρεία δημοσκοπήσεων YouGov ένωσε τις δυνάμεις της με την εφαρμογή για smartphones Listen και μαζί ζήτησαν από 1.094 άτομα να τους αποκαλύψουν τις συνήθειές τους γύρω από αυτή την εμπειρία. Τι ανακάλυψαν;

Τρεις στους τέσσερις ζητούν να χωρίσουν σε μια συνάντηση face-to-face, ενώ οι υπόλοιποι προτιμούν να το κάνουν με ένα τηλεφώνημα. Και αμέσως μετά όλοι, ή σχεδόν όλοι, στρέφονται στους πιο κοντινούς τους ανθρώπους για παρηγοριά. 

Ποιος είναι λοιπόν ο πρώτος άνθρωπος που παίρνουν τηλέφωνο μετά το χωρισμό; Σύμφωνα με τις απαντήσεις, τηλεφωνούμε σε μια φίλη μας (σε ποσοστό 27%), στη μαμά μας (17%), σε κάποιο από τα αδέρφια μας (10%), σε ένα φίλο μας (10%), σε κάποιον άλλο συγγενή (4%), στον πατέρα μας (2%), σε αυτόν με τον οποίο μόλις χωρίσαμε (2%) και σε έναν πρώην μας (1%).

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει η  απάντηση "σε αυτόν με τον οποίο μόλις χωρίσαμε", αν και όσοι τη δίνουν δεν διευκρινίζουν το λόγο για τον οποίο το κάνουν, επειδή π.χ. αρνούνται να αποδεχτούν το χωρισμό.Ακολούθησε το allyou στο Instagram!