5 πράγματα που αγαπάει να ακούει από το στόμα σου - AllYou.gr

Search

5 πράγματα που αγαπάει να ακούει από το στόμα σου

Πες του ξανά και ξανά...

10 Μαρτίου 2015

Θέλεις να τον κάνεις να χαμογελάσει; Να νιώσει περήφανος; Να σ’ αγαπήσει περισσότερο; Ε, λοιπόν, υπάρχουν κάποια πράγματα που οι άντρες λατρεύουν να ακούνε να τους λες. Παρακάτω θα βρεις 5 από αυτά...

«Οι φίλες μου σε λατρεύουν!»: Η αποδοχή του συντρόφου σου από την παρέα σου είναι ούτως ή άλλως ένα σημαντικό θέμα. Πόσο μάλλον για τους άντρες που γνωρίζουν ότι η κριτική των «φιλενάδων» είναι αυστηρή και η γνώμη τους μετράει και με το παραπάνω!

«Η οικογένειά μου σε συμπαθεί»: Όσο και να μην θέλουν να το παραδεχτούν, η έγκριση των μελών της οικογενείας σου, ιδίως των αρσενικών, είναι σημαντική για τον άντρα. Όχι, δεν θέλουν να τα βάλουν με τον μπαμπά σου, ούτε να αισθάνονται ότι ο «πεθερός» τούς θεωρεί ακατάλληλους για την κόρη του.

«Πηγαίνεις γυμναστήριο; Είσαι τόσο fit!»: Μπορεί να μην το εννοείς ακριβώς και τον έναν – ενιαίο – κοιλιακό να τον βλέπεις… έξι (six pack) επειδή είσαι ερωτευμένη, αλλά αυτό το κομπλιμέντο με τη φυσική τους κατάσταση πάντα πιάνει.

«Είσαι πολύ όμορφος απόψε!»: Οι γυναίκες ζητάμε διαρκώς την επιβεβαίωση, ιδίως για την εμφάνισή μας. Και μπορείς να λάβεις μια σειρά από κομπλιμέντα: πόσο στιλάτη, πόσο κομψή, πόσο σου πάει αυτό ή εκείνο, πόσο ωραίο είναι το φόρεμά σου, τι ωραία που μυρίζεις, τι ωραίο χτένισμα, τι τέλειες γόβες και πόσο σου πάνε κ.ό.κ. Και θα είσαι με όλα ευχαριστημένα! Για τον άντρα, είναι ένα, απλό και ξεκάθαρο: είσαι όμορφος!

«Θες να φύγουμε τώρα;»: Μην τα μπερδεύεις… H ερώτηση αυτή είναι αγαπημένη για τους άντρες μόνο όταν σημαίνει ότι «πάμε να φύγουμε για να κάνουμε sex!»Ακολούθησε το allyou στο Instagram!