Ζείτε κάτω από την ίδια στέγη; Αυτές είναι οι 5 συνήθειές σου που τον εξαγριώνουν - AllYou.gr

Search

Ζείτε κάτω από την ίδια στέγη; Αυτές είναι οι 5 συνήθειές σου που τον εξαγριώνουν

Αγάπησέ τον με τα ελαττώματά του.

18 Μαρτίου 2015

Λένε πως η αληθινή αγάπη γεννιέται μονάχα όταν αγαπήσεις το σύντροφό σου, όπως ακριβώς είναι. Ψηλός, κοντός, ξανθός, μελαχροινός, έξυπνος ή αγαθός (να το πω ευγενικά), με δουλειά ή άνεργος, με πολλά προσόντα ή το χειρότερο... με πολλά ελαττώματα. Εν πάση περιπτώσει, δικαίωμά σου είναι, κάτι σε προσέλκυσε, κάτι σε μαγνήτισε και κόλλησες. 

Γιατί, λοιπόν, δεν τον αποδέχεσαι όπως είναι, μετά το βήμα της συγκατοίκησης;

Αυτές είναι οι 5 πιο εκνευριστικές συνήθειές σου που μπορεί να τον εξαγριώσουν: 

1. Μη συμμαζεύεις το πιάτο του, όταν εκείνος έχει αφήσει ακόμα μερικές μπουκιές. Εσύ μπορεί να έχεις ήδη χορτάσει, σκέψου όμως, ότι ο σύντροφός σου κάνει ένα μικρό, χωνευτικό διάλειμμα.

2. Μην αντικαθιστάς το «καλημέρα» με το «μ' αγαπάς καθόλου;». Ετοιμάσου για πόλεμο! Οι άντρες τρελαίνονται όταν τους πιέζεις να εκφραστούν συναισθηματικά. 

3. Μην τον αφήνεις να περιμένει (συνέχεια)! Εδώ γελάω... Γελάω γιατί κι εγώ η ίδια είμαι θύμα της χρονοκαθυστέρησης. Μην απορείς αν κάποια μέρα απλά εξαφανιστεί και δε σε περιμένει κανείς έξω από το σπίτι. Το ξέρουμε και οι δυο μας, ότι η φράση «είμαι έτοιμη σε πέντε» είναι φθηνή δικαιολογία για να του ανεβάσεις το ηθικό.

4. Τον αφήνεις να αναλάβει κάθε σας έξοδο; Η έλλειψη πρωτοβουλίας είναι κακή συνήθεια. Θα σου περιγράψω απλά μια σκηνή της ζωής μου, από την πρώτη μου σχέση και θα παραδεχτώ, πως είχε απόλυτο δίκιο. Κάποτε ο Χ. μου είχε πει: «Θέλω ένα χέρι να με κρατά και να με πηγαίνει παρακάτω». 

5. Βάλε τέλος στον σωματικό -και όχι μόνο- έλεγχο. Τέτοια αυστηρότητα ούτε στα σύνορα! Άφησε τον να δράσει αυθόρμητα, να απολαύσει τον ελεύθερο χρόνο με τους φίλους του και μη ρωτάς πού, πότε, πώς και γιατί. Ακολούθησε το allyou στο Instagram!