4 χρύσοι κανόνες του on line dating - AllYou.gr

Search

4 χρύσοι κανόνες του on line dating

Αν θέλεις να γνωρίσεις κάποιον που πραγματικά θα αξίζει...

23 Μαρτίου 2015

Ξέρεις όλους τους κανόνες για το φλερτ και το πρώτο ραντεβού, όμως το online dating είναι διαφορετικό. Έχεις το Facebook, το Twitter, το Tinder και όλα τα άλλα social media, τα οποία είναι ένας καλός τρόπος να γνωρίσεις τον μελλοντικό σύντροφό σου. Όμως, πώς θα τον ξεχωρίσεις ανάμεσα σε τόσους που σου κάνουν like και πώς θα καταλάβεις ότι πρόκειται για τον ιδανικό για να συναντήσεις από κοντά;

1. Να είσαι επιλεκτική: Αν καθημερινά δέχεσαι αρκετά μηνύματα από άντρες που θέλουν να σου μιλήσουν επειδή τους άρεσε η "profile pic" σου, μην βιαστείς να κολακευτείς από όλους. Όταν οι επιλογές είναι πολλές, καλό είναι να δεις ποιος είναι πιο κοντά στα δικά σου ενδιαφέροντα και χαρακτήρα. Εάν έχετε και αρκετούς mutual friends, ακόμα καλύτερα.

2. Δεν χρειάζεται να απαντάς σε όλα τα μηνύματα: Αν κάποιος ενδιαφέρεται για σένα, θα στο δείξει ποικιλοτρόπως: θα σου κάνει 15 like την ημέρα, θα σου στείλει 20 μηνύματα και θα ανεβάζει ασταμάτητα τραγούδια στο profile σου. Δεν χρειάζεται να ανταποκρίνεσαι σε όλα και σίγουρα δεν χρειάζεται να ανταποδίδεις τα posts. Μπορεί εκείνος να δείχνει needy και να μην τον νοιάζει, αλλά δεν χρειάζεται να παρεξηγήσει κι εκείνος τις προθέσεις σου.

3. Ποιες είναι οι προθέσεις του; Δεν μπορείς να καταλάβεις πολλά από το πρώτο μήνυμα που θα σου στείλει στο inbox ή το πρώτο DM. Ακόμα κι αν σου έχει κινήσει το ενδιαφέρον μέσω του προφίλ του, τα τραγούδια που ανεβάζει και τα like που κάνει, χρειάζεσαι λίγο χρόνο για να ξεκαθαρίσεις τις προθέσεις του. Συνέχισε να φλερτάρεις, ανταλλάξτε μηνύματα και μίλα του στο τηλέφωνο αν το επιθυμήσεις. Μια πιο άμεση επαφή θα σε κάνεις να καταλάβεις περισσότερα για τον χαρακτήρα του και τι θέλει από εσένα.

4. Θα συναντηθείτε από κοντά; Πριν κανονίσεις να συναντηθείτε από κοντά, καλό είναι να ξέρεις αν πρόκειται για κάποιον που ενδιαφέρθηκε για σένα, ειδικά ή αν είναι κάποιος που φλερτάρει με πολλές μέχρι να... πιάσει το κόλπο! Πολλοί άντρες φλερτάρουν online όχι μόνο με μία κοπέλα αλλά με πολλές ταυτόχρονα, ενώ κάποιοι αρκούνται μόνο στην ανταλλαγή σεξουαλικών μηνυμάτων, χωρίς να θέλουν να σε γνωρίσουν από κοντά. Ξεκαθάρισε από νωρίς, αν είσαι μία από τις πολλές ή αν είναι κάποιος που σε ερωτεύεται κι απλά έτυχε να συμβεί online! 

Hot αυτή τη στιγμή!

ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Αυτές οι 4 τροφές θα ακονίσουν το μυαλό σου

Οι επιστήμονες μας αποκαλύπτουν τον πιο νόστιμο τρόπο να αποκτήσουμε κοφτερή σκέψη.
ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Να γιατί δεν πειράζει να έχεις τις μαύρες σου

Οι επιστήμονες μας δείχνουν την καλή πλευρά της θλίψης.
ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

Τα κτίρια του Παρισιού φωνάζουν "φίλα με"

Ένα υπέροχο street project κλέβει τις εντυπώσεις στην πόλη του Φωτός.
ΑΣΤΡΑ

Oι προβλέψεις της εβδομάδας 24-30 Οκτωβρίου

Η Βιργινία Λεούση αναλύει, προβλέπει και συμβουλεύει…
BEAUTY TIPS

Ο πιο απλός τρόπος για να έχεις πάντα περιποιημένα νύχια

Λίγα λεπτά αρκούν για να έχεις μόνιμα άψογο αποτέλεσμα!
ΕΓΩ

Μόλις βρήκες ακόμα ένα τέλειο λόγο να φύγεις για εκδρομή

Η φύση δεν σε ηρεμεί απλά: σε κάνει και καλύτερο άνθρωπο, λένε οι ειδικοί.