6 (ανορθόδοξες) αντρικές φοβίες που μπορούν να καταστρέψουν τη σχέση σου - AllYou.gr

Search

6 (ανορθόδοξες) αντρικές φοβίες που μπορούν να καταστρέψουν τη σχέση σου

Μήπως είσαι λίγο "τρομακτική";

25 Μαρτίου 2015

Κάποιοι άνθρωποι φοβούνται το σκοτάδι. Άλλοι, πάλι, είναι κλειστοφοβικοί. Υπάρχουν, όμως, μερικές παράξενες φοβίες σε αυτόν τον κόσμο, «κουφές», που ίσως ποτέ έως τώρα να μη σου πέρασαν από το μυαλό. Γιατί όλοι κρύβουμε καλά κάποιο φόβο μέσα μας και σίγουρα αυτή η συναισθηματική φυλακή δεν είναι για γέλια, αφού ορισμένοι από αυτούς τους πιο παράξενους φόβους συνδέονται άμεσα με την εξέλιξη μιας ερωτικής σχέσης.

Για να μην πιαστείς ποτέ αδιάβαστη, μάθε τις 6 (παράλογες;) φοβίες ενός άντρα και κάνε εξάσκηση στο πως θα τις αντιμετωπίσεις.

Τι θα έκανες λοιπόν, αν γνώριζες κάποιον και στην πορεία σου αποκάλυπτε, πως φοβάται..

• ..τα φιλιά; Αν απλά τον δυσαρεστεί η μυρωδιά της αναπνοής μιας συντρόφου, του δίνω  ένα ελαφρυντικό.

• ..τα αγγίγματα; Υπάρχουν άνθρωποι που δεν αντέχουν στη σκέψη και μόνο του να βρεθούν σε μικρή απόσταση με κάποιον άλλο ή να δεχτούν μια αγκαλιά.

• ..το σεξ; Αυτό κατά την άποψή μου, δεν «σηκώνει» σχολιασμό. Προχωράς παρακάτω.

• ..τον κόσμο; Πιο συγκεκριμένα, ένας τέτοιος άνθρωπος αποφεύγει να βγαίνει από το σπίτι του, διότι τρομάζει από το πλήθος του κόσμου. Πώς όμως θα απολαύσεις μια εξόρμηση ή μια βραδινή έξοδο μαζί του;

• ..τα προκαταρκτικά; Θα σου δώσει φυσικά την εντύπωση του «ένα στα γρήγορα». Αν δεν είσαι αυτής κατηγορίας, προχώρα παρακάτω. 

• ..το γάμο; Νομίζω, πως το 95% των αντρών εκεί έξω "πάσχουν" εσκεμμένα από αυτόν το φόβο!Ακολούθησε το allyou στο Instagram!